Smartphone-ul Galaxy S21 5G vine cu ecran Samsung Blade

614
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Săptămâna trecută am scris despre o marcă comercială Samsung pentru numele „Blade Bezel”. Acesta este probabil un nou tip de margine pentru viitoarele smartphone-uri Samsung, care va fi folosit pentru prima dată în seria Galaxy S21. Samsung va lansa seria Galaxy S21 la începutul anului 2021. Noile modele de top vor primi probabil un „Blade Bezel” și un display Blade.

Samsung ar putea opta pentru un aspect mai industrial oarecum similar cu seria recent introdusă Apple iPhone 12. Sau, poate în genul tabletei Samsung Galaxy Tab S7+ care are margini de cadru drepte. Se pare că nu numai rama va fi denumită „lamă”. Samsung a depus o altă marcă comercială, de data aceasta pentru ecran.

Galaxy S21 va primi probabil un ecran Blade

Pe 26 octombrie 2020, Samsung Electronics a solicitat o marcă comercială la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală) pentru numele „Samsung Blade”. Aplicația este clasificată în clasa 9 și are mai multe categorii în care poate fi folosită.

Descrierea mărcii comerciale Samsung Blade: Panou de afișare; Afișaje cu ecran plat; Afișaje pentru telefoane inteligente; Panouri de afișare OLED (diodă emițătoare de lumină organică); Ecrane tactile. Samsung ar putea folosi, de asemenea, afișajul Blade pentru un alt dispozitiv electronic. Cu toate acestea probabil această aplicație să fie destinată seriei Galaxy S21 care este așteptată în ianuarie 2021.

Scriem de multe ori despre brevetele primite de Samsung pentru viitoarele telefoane, tablete, smartwatch-uri sau alte dispozitive. Credem că prin acest lucru cititorii noștri îți pot face o idee despre ce vrea Samsung și tendințele în design și tehnologie pentru viitoarele dispozitive Samsung.

Brevetul de invenție este un document prin care se acordă un set de drepturi exclusive de către o țară unui inventator. Proprietarul brevetului are dreptul să interzică altor persoane să folosească invenția. Veneția acorda brevete fabricanților de sticlă încă din anul 1420!

Samsung va lansa din nou 3 modele, Galaxy S21 și S21+ vor primi un ecran plat – posibil un ecran Samsung Blade. Modelul de top, Galaxy S21 Ultra, are un afișaj cu marginile rotunjite. Va fi probabil pentru prima dată când Samsung nu va oferi modelului „Plus” un ecran cu margini rotunjite. Unii se tem că Samsung Galaxy S2+ va avea și o carcasă din plastic – cum au Galaxy S20 FE și Note 20, acestea au și un ecran plat și o carcasă din plastic. Cu toate acestea, acest lucru ar însemna un downgrade considerabil pentru modelul „Plus”. Deci, pentru moment, presupunem că doar modelul de bază va avea o carcasă din plastic.

Posibil marginile puțin mai groase pe viitoarea serie Galaxy S

Ice Universe a anunțat la începutul acestei luni că Samsung va retrograda seria S21 în comparație cu S20. De exemplu, marginile ecranului par a fi ceva mai largi. Pentru moment, aceste informații se bazează exclusiv pe randări care au fost publicate cu S21, conform LetsGoDigital. Cu toate acestea, cu siguranță nu este un scenariu de neimaginat.

Cu atât mai mult cu cât au fost adăugate tot mai multe modele de top Samsung, precum S20 Ultra, Note 20 Ultra și smartphone-urile pliabile – precum Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2. În plus, noile funcții 5G au ca rezultat un preț de cost semnificativ mai mare. Pentru a menține seria Galaxy S accesibilă unui public larg, este important să existe și un model ieftin între ele.

Va trebui să mai avem răbdare câteva luni ca Samsung să introducă noile modele Galaxy S21 în ianuarie 2021. Noile dispozitive vor fi disponibile probabil din februarie. În perioada următoare, vom ști, fără îndoială, mai multe despre noile modele din seria Galaxy S.

SURSĂLetsgoDigital