Master of Multitasking: Luxury Meets Productivity Power in Galaxy Z Fold 2

601
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Fie că jonglăm cu cerințele de la locul de muncă și de viață la domiciliu, fie că ne ocupăm de respectarea termenelor care se suprapun, multitasking-ul a devenit o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Acum mai mult ca oricând, utilizatorii caută dispozitive care să faciliteze gestionarea acestor cerințe complexe. Cu Galaxy Z Fold 2, nu a fost niciodată mai ușor să comutați între viața profesională și cea personală.

Cu Galaxy Z Fold luxul întâlnește o productivitate puternică și flexibilitate în cel mai ambițios smartphone pliabil de la Samsung. Smartphone-ul oferă multitasking fără egal într-o adevărată experiență 2-în-1. Proiectat cu funcții care le permit utilizatorilor să facă mai mult, să realizeze mai mult și să exploreze mai mult, Galaxy Z Fold 2 aduce experiențe cu totul noi pe mobil.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Z Fold2 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7856460||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Iată cum să profitați la maximum de multitasking pe Galaxy Z Fold 2!

Deschideți trei aplicații pe un singur ecran cu Galaxy Z Fold 2

Munca nu vine întotdeauna în cele mai convenabile momente. Uneori suntem în deplasare sau în mijlocul unei alte sarcini importante, când șeful trimite un e-mail cu o întrebare urgentă. Fereastra multi-activă de pe Galaxy Z Fold 2 facilitează gestionarea acelor momente. Astfel poți rămâne organizat, permițându-ți să păstrezi mai multe ferestre de aplicații deschise pe același ecran. Puteți primi acel e-mail de la șeful dvs., puteți verifica răspunsul pe web și puteți răspunde prin messenger pe același ecran, fără a închide niciodată o fereastră. Chiar și atunci când aveți mai multe aplicații deschise, acestea funcționează fără probleme în configurația lor redimensionată.

Fereastra multi-activă este ușor de utilizat. În timp ce o aplicație este deschisă, puteți glisa și fixa a doua pictogramă a aplicației pe ecran și se va deschide automat într-o a doua fereastră. De acolo, puteți atinge divizorul pentru a personaliza aspectul și a aranja aplicațiile după cum doriți. Funcția acceptă până la trei aplicații sau puteți rula aceeași aplicație în ferestre diferite simultan. Este la îndemână, în special, atunci când comparați prețurile pentru cumpărături de pe diferite site-uri web.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Web – termenul World Wide Web în engleză înseamnă „pânză” (de păianjen). Web-ul a fost inventat de omul de știință englez Tim Berners-Lee în 1989 la Centrul European de Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, Elveția.[/vc_message]

Faceți o pereche de aplicații pentru a se potrivi nevoilor

Multitasking-ul nu este doar mai ușor și mai puternic pe Galaxy Z Fold 2 – este personalizabil. Tava cu ferestre multiple vă economisește mult timp. Vă permite să creați presetări pentru fereastra multi-activă utilizând App Pair cu până la trei dintre aplicațiile preferate. Nu numai că puteți lansa aplicațiile în același timp, le puteți lansa în aspectul preferat al ferestrei multi-active. Deci, dacă îți place să îți începi ziua cu o cafea în timp ce îți vezi programul, verifici e-mailurile și ultimele știri, poți face totul cu o singură apăsare a unui singur buton din tava aplicației. Pentru a salva combinațiile și aspectele preferate de aplicații, selectați meniul de opțiuni din divizor în modul fereastră multi-activă.

Trageți aici, plasați acolo – foarte rapid și ușor!

Indiferent dacă doriți să glisați și să fixați un grafic din Excel direct în PowerPoint sau să luați o imagine din galeria dvs. și să o puneți într-un mesaj pentru a trimite unui prieten, Galaxy Z Fold 2 face multitasking-ul mai ușor, cu funcționalitatea drag and drop între aplicații. În timp ce utilizați fereastra multi-activă, puteți trage și plasa imagini, tabele, hyperlinkuri, text și alt conținut între aplicațiile acceptate. Deci, dacă scrieți un e-mail de serviciu și trebuie să atașați o imagine, este la fel de ușor ca să trageți imaginea din aplicația Galerie în e-mail. Conform NewsSamsung, nu este nevoie să ieșiți și să relansați aplicațiile sau să faceți alte setări.

Împărtășiți imaginea așa cum vedeți, fără a o tăia

Partajarea capturilor de ecran de pe Galaxy Z Fold 2 este incredibilă. Atunci când utilizați dispozitivul în modul Multi-Active Window, Split Screen Capture face o captură de ecran individuală a fiecărei aplicații deschise. Deci, atunci când trimiteți un diapozitiv de prezentare actualizat către echipa dvs., puteți să faceți rapid o captură de ecran, apoi să o trageți și să o fixați în messenger fără a fi nevoie să decupați, să editați sau să ieșiți și să deschideți din nou aplicațiile. Captura ecranului divizat oferă o experiență continuă, neîntreruptă.

Cu Galaxy Z Fold 2 vezi mai multe, vezi mai mari

Cu posibilitatea de a vă personaliza dimensiunea textului și a pictogramelor, Z Fold 2 are un aspect pentru fiecare. Indiferent dacă doriți să vă maximizați dispozitivul pentru productivitate sau divertisment, vă puteți optimiza experiența mobilă cu trei aspecte diferite ale interfeței și cu opțiuni de dimensiune a textului: vedeți mai multe, vedeți mai mare și vedeți și mai mare. See More profită din plin de ecranul mare al Galaxy Z Fold 2. See Bigger și See Even Bigger oferă o experiență mai tradițională a interfeței de utilizare a telefonului. Modificați aspectul și vizualizarea când vreți și cum vreți! Astfel vă puteți optimiza experiența cu aplicațiile cele mai frecvent utilizate pentru multitasking, acum adaptate nevoilor dvs.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Z Fold2 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7856460||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]