Recent Apple a lansat noua gamă iPhone 12. Deși dispozitivele diferă unele de altele, ele au un numitor comun. Nu au încărcător și căști în cutia în care este livrat telefonul cumpărătorilor. Următoarea serie de smartphone-uri Samsung, numită Galaxy S21 – ar putea veni fără încărcător sau căști în cutie, urmând exemplul Apple.

Până acum Samsung a oferit o pereche de căști cu fir, cablu USB și adaptor de încărcare cu telefoanele sale din seria S de la primul Galaxy S până la cea mai recentă serie Galaxy S20. Samsung a pus în cutie aceste lucruri și pentru celelalte modele din seriile Galaxy M și Galaxy A.

Galaxy S21 posibil fără accesorii pentru protecția mediului

Acum, conform site-ului Pocket-lint, Samsung ar putea face același lucru pentru viitoarea sa serie Galaxy S21. Acest lucru se va aplica probabil întregii game, formată din Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Au existat, de asemenea, speculații că, deși Samsung ar putea să nu renunțe la încărcător, ar renunța la căști. Informațiile de la sursa sus menționată provin din Coreea de Sud.

Eliminarea accesoriilor din cutie și utilizarea cutiilor mai mici pot aduce beneficii mediului. Cu toate acestea, s-ar putea susține, de asemenea, că va beneficia de aceste beneficii Samsung mai mult decât oricine altcineva. Este vorba în special de economiile în costurile de expediere și a veniturilor realizate din vânzarea acestor accesorii separat.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]În 1958, John C. Koss, un muzician și audiofil de jazz din Milwaukee, SUA, a produs primele căști stereo. Anterior, căștile erau folosite doar de marina americană, de operatorii de telefonie și radio și de persoanele din industrii similare.[/vc_message]

Desigur, nimic nu a fost confirmat de Samsung. Recent gigantul tech a ironizat Apple pe rețelele de socializare că nu livrează astfel de accesorii în cutie. Poate fi doar un zvon de moment, dar este posibil ca în timp și Samsung să facă acest lucru. Totuși credem că ar fi o mișcare ce va dezamăgi crunt fanii Samsung.

Seria Samsung Galaxy S21 va sosi abia la începutul anului viitor. Până atunci multe lucruri se mai pot schimba. Cel puțin noi nu credem în această mișcare a companiei sud-coreene.