Galaxy S21 FE primește o actualizare mare cu patch-ul din ianuarie

274
Galaxy S21 FE primeste o actualizare mare cu patch-ul din ianuarie
Sursa Foto: galaxyclub.nl

În cele din urmă, apare prima actualizare de firmware reală pentru noul Galaxy S21 FE de la Samsung. Nu numai că obțineți cel mai recent patch de securitate, ci și domeniul de aplicare al pachetului de actualizare este cu adevărat fără precedent.

În urmă cu aproape trei săptămâni, Samsung a lansat Galaxy S21 FE, iar la scurt timp după, dispozitivul a aterizat în magazine. După cumpărare primele reacții ale utilizatorilor au fost foarte bune, au fost de fapt foarte mulțumiți de performanță și software. Dar, primele modele ale dispozitivului au fost încă livrate cu patch-ul de securitate din noiembrie. Așa că a trebuit să așteptăm prima actualizare reală, care sosește acum, conform GalaxyClub. Actualizarea a fost lansată de Samsung de câteva zile dar abia acum sosește efectiv pe noul smartphone.

Actualizare de securitate pentru Galaxy S21 FE

Prima actualizare pentru Galaxy S21 FE este mare și ocupă nu mai puțin de 3.960 MB. Într-adevăr, este aproape 4GB. În comparație, upgrade-ul One UI 4.0 bazat pe Android 12 care se lansează în prezent pe multe telefoane Samsung este de aproximativ 2,5 GB în medie. Dar, Samsung Galaxy S21 Fan Edition are deja Android 12 și One UI 4. Jurnalul de modificări al actualizării dezvăluie doar parțial de ce aproximativ jumătate din firmware-ul complet al dispozitivului este reînnoit.

În orice caz, este clar că patch-ul de securitate din ianuarie va fi instalat. De asemenea, „stabilitatea generală” este îmbunătățită. Iată ce spune Samsung: „am remediat unele erori și am optimizat lucrurile”. În conformitate cu noile practici din One UI 4, mai multe aplicații vor fi actualizate prin această actualizare.

„X” este adesea folosit pentru a desemna lucruri misterioase sau neexplorate („Raze X” (raze X), Factor X, Terra X, Generația X, X-Men). Acest lucru provine din utilizărea în matematică ca semn pentru un termen necunoscut.

Pare puțin probabil ca doar câteva actualizări ale aplicației să fie motivul pentru dimensiunea masivă a actualizării. Asta ne face să bănuim că pur și simplu există încă o mulțime de „X-uri” în ceea ce privește optimizarea. Nu contează, important este că a fost lansată de Samsung. Este puțin devreme pentru a ști ce poate mai mult Galaxy S21 FE, dar vom vedea dacă există ceva de observat din aceste optimizări în utilizarea din zilele următoare. Vedeți pe I❤️Samsung câte actualizări va primi Galaxy S21 FE și cât de des?

În orice caz, actualizarea pentru Galaxy S21 FE este acum disponibilă pe toate dispozitivele din mai multe țări europene. Puteți aștepta până când primiți o notificare automat sau puteți verifica disponibilitatea: Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.