Vânzări incredibile pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în Coreea

351
Vanzari incredibile pentru Galaxy Z Fold 3 si Galaxy Z Flip 3 in Coreea
Sursa Foto: Eric Zeman - Android Authority

Noile pliabile Samsung se vând mult mai bine decât ultimele serii emblematice Samsung Galaxy S21 și Galaxy Note 20. Datele sunt doar din Coreea de Sud, dar se pare că acest lucru se întâmplă și pe alte piețe. Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 au depășit luni un milion de bucăți vândute în Coreea. Conform statisticilor doar seriile Galaxy Note 10 și Galaxy S8 au ajuns mai rapid la cifra de un milion de vânzări.

Vânzările noilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 au atins cote incredibile comparativ cu pliabilele anterioare Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. Pre-comenzile au fost și ele foarte mari, dar nu prevesteau deloc vânzările foarte mari după lansarea pe piață la liber a noilor telefoane. Chiar dacă cifrele făcute publice sunt doar pentru Coreea, vânzări impresionante sunt pe toate piețele. În unele țări din Europa, Samsung a amânat livrările pentru că nu a putut face comenzilor.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Z Flip 3 se vinde mai bine ca Galaxy Z Fold 3

Conform AndroidAuthority, Samsung a dezvăluit că a vândut până în prezent peste un milion de foldere în Coreea de Sud. Samsung a declarat că noua serie Galaxy Z – Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 – este cea de-a treia serie de dispozitive cea mai rapidă care a atins un milion de unități vândute în Coreea. Cele mai rapide au fost seriile Galaxy Note 10 și Galaxy S8.

Mai mult, cele mai recente pliabile Galaxy Z se bucură de vânzări inițiale mai puternice în Coreea decât seriile emblematice Galaxy S10, Galaxy Note 20, seria Galaxy S20 și seria Galaxy S21. Va trebui să așteptăm câteva luni pentru a vedea dacă Samsung poate menține acest trend de vânzări.

Generația Z sunt cei care s-au născut între 1997 și 2010. Majoritatea membrilor Generației Z au folosit tehnologia digitală de la o vârstă fragedă. În acest fel sunt familiarizați cu internetul și social media, dar nu sunt neapărat alfabetizați digital.

Gigantul tech a menționat că Samsung Galaxy Z Flip 3 a reprezentat 70% din dispozitivele vândute în Coreea. Compania a mai adăugat că 54% din achiziții au fost făcute de către clienții Millennials sau Generation Z. Pliabilul în stil clapetă este semnificativ mai ieftin și mai mic decât Galaxy Z Fold 3, ceea ce explică probabil de ce reprezintă partea leului. În plus este mai performant și mai ieftin și decât predecesorul său Samsung Galaxy Z Flip.

Momentan Samsung nu a făcut publice date despre performanța globală a vânzărilor. Chiar sunt curioși de acest lucru, după ce mai multe surse au afirmat că peste tot în lume vânzările noilor pliabile sunt foarte mari. Dar această cifră coreeană, la fel ca altădată, este un semn foarte încurajator că Samsung merge în direcția cea bună.