Galaxy S21 FE și Galaxy A33 primesc actualizarea din ianuarie

179
Samsung Galaxy S21 FE
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Chiar dacă Samsung a fost ocupat până peste cap cu evenimentul Galaxy Unpacked, nu a uitat nici de actualizări. Actualizarea de securitate din ianuarie a fost lansată pe Samsung Galaxy S21 FE și Galaxy A33. Aceasta este prima actualizare din noul an pentru ambele dispozitive.

Unul dintre marile avantaje ale ediției Fan Galaxy S21 este că a apărut la aproape un an după modelele originale. Prin urmare, dispozitivul va primi și un an suplimentar de actualizări. Cu toate acestea, adesea aceste actualizări apar relativ târziu în lună sau chiar în luna următoare. Acum Galaxy S21 FE și Galaxy A33 primesc actualizarea din ianuarie.

Noul software pentru Samsung Galaxy S21 FE are versiunea de firmware G990BXXU2DWA4 sau G990B2XXU1DWA4. Actualizarea are o dimensiune de aproape 540MB, ceea ce indică și câteva modificări semnificative, potrivit GalaxyClub. Deși Samsung nu dezvăluie detalii reale, lista de modificări inclusă sugerează în principal remedieri de erori și optimizări din culise.

Actualizarea din ianuarie ajunge la Galaxy S21 FE și Galaxy A33

Patch-ul din ianuarie conține 50 de remedieri de securitate pentru sistemul Android și 20 pentru software-ul Samsung One UI. Gigantul tech sud-coreean a rezolvat problemele apărute la conectivitatea Wi-Fi și NFC și la sistemul Samsung Knox, Secure Folder și aplicația Telefon. Pe Galaxy S21 FE și Galaxy A33 vor fi rezolvate, mai mult sau mai puțin, problemele de mai sus.

Denumirea Wi-Fi (Wireless Fidelity), utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand. Interbrand a conceput și sigla Wi-Fi, care semnifică certificarea de compatibilitate a unui produs.

Pentru mai multe funcții noi și îmbunătățite, trebuie să așteptați până când dispozitivul primește upgrade la One UI 5.1. Acest lucru se va întâmpla probabil cândva în următoarele câteva săptămâni – dar nu înainte ca Galaxy S23 să ajungă pe tarabe la sfârșitul acestei luni. Interfața One UI 5.1 este inițial cu dedicație pentru seria Galaxy S23 și abia apoi ajunge pe alte telefoane Samsung. Actualizarea din ianuarie este acum disponibilă pentru toate modelele Galaxy S21 FE neblocate sau blocate în rețelele mobile în mai multe țări din Europa.

Un alt dispozitiv care primește actualizarea din ianuarie este Samsung Galaxy A33. Telefonul primește în mod oficial doar o actualizare pe trimestru. Cu toate acestea, actualizarea a venit mai repede decât rea normal. După patch-ul din noiembrie, acum sosește patch-ul din ianuarie.

Actualizarea are aproape 225MB și conține firmware-ul A336BXXS4BWA1. În plus față de patch – cu îmbunătățirile menționate mai sus pentru securitate și pentru Galaxy A33 este valabil același lucru în privința actualizării la interfața Samsung One UI 5.1. Vedeți pe I❤️Samsung ce noutăți aduce interfața Samsung One UI 5.1!