Galaxy S21 FE primește actualizarea One UI 5.1

284
Samsung Galaxy S21 FE
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung a lansat actualizarea One UI 5.1 pentru Galaxy S21 FE în câteva țări asiatice. În acest moment, actualizarea a fost lansată pe modelele Galaxy S21 Fan Edition cu procesor Exynos (SM-G990E) în India, Thailanda și Turcia. Actualizarea aduce și patch-ul de securitate din februarie 2023 care remediază mai multe vulnerabilități de securitate.

Actualizarea la Samsung One UI 5.1 pentru Galaxy S21 FE vine cu versiunea de firmware G990EXXU4EWBE în India. În Thailanda și Turcia, actualizarea vine cu versiunea de firmware G990EXXU4EWBD, potrivit SamMobile. În ascurt timp actualizarea va ajunge și la modelele cu procesor Snapdragon și se va extinde la nivel global.

Actualizarea One UI 5.1 se bazează pe sistemul de operare Android 13. Acesta aduce îmbunătățiri pentru aplicația Cameră, care vă permite să alegeți cu ușurință tonurile de culoare pentru selfie. De asemenea, puteți comuta rapid la aplicația Expert RAW din aplicația pentru cameră stoc. În aplicația Galerie s-a îmbunătățit căutarea și acum puteți căuta persoane doar făcând clic pe fețele lor. De asemenea, puteți crea un album de familie partajat pentru a partaja imagini și videoclipuri cu membrii familiei.

Actualizarea One UI 5.1 lansată pentru Galaxy S21 FE

Noua actualizare vă permite să minimizați sau să maximizați o aplicație trăgând de colțurile acesteia. Când utilizați vizualizarea pe ecran împărțit, lansatorul de aplicații vă arată cele mai frecvent utilizate aplicații. Samsung DeX permite ajustarea mai ușoară a dimensiunii ferestrei în modul ecran divizat prin separatorul său de fereastră. Aplicația Moduri și rutine are acum mai multe funcții și opțiuni, inclusiv capacitatea de a schimba imaginea de fundal a ecranului de pornire, sensibilitatea la atingere, tonul de apel și stilul fontului.

Prima aplicație Weather – Vremea a fost introdusă de compania Apple cu iPhone și iPhone OS 1 în 2007. Versiunile anterioare de Apple Weather, până la lansarea sistemului de operare iOS 7, au avut datele de prognoză meteo de la Yahoo!

Aplicația Meteo de pe Galaxy S21 FE afișează acum toate informațiile importante în prima vizualizare. De asemenea, are un nou widget dinamic și afișează informații despre precipitații pe oră. One UI 5.1 vă permite să vizualizați paginile web navigate recent folosind aplicația Samsung Internet pe un computer cu Windows asociat folosind aplicația Windows Phone Link. Căutarea îmbunătățită oferă o căutare mai ușoară în istoric și marcaje.

Există widget-uri noi și pentru baterie. Acestea afișează informații despre încărcarea bateriei de pe telefon și de pe accesoriile sale conectate. În AR Emoji, puteți folosi până la trei emoji-uri pe trei fețe simultan. Widgetul Sugestii afișează liste de redare și sugestii de muzică de la Spotify. Puteți alege folderul în care doriți să fie salvate capturile de ecran. Bucurați-vă de Samsung One UI 5.1 cu Samsung Galaxy S21 FE!

Dacă locuiți în țările de mai sus, mulțumim cititorilor noștri din Turcia cu această ocazie, trebuie să primiți o notificare de actualizare pe Galaxy S21 FE. Dacă nu a ajuns, puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.