Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

343
Samsung Galaxy S21 FE are pagina oficiala de asistenta
Sursa Foto: via gizmochina.com

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul Consumer Electronics Show (CES) 2022. Pe măsură ce lansarea se apropie, aflăm mai multe despre telefon, chiar dacă majoritatea informații legate de el au fost deja scurse.

În cea mai recentă informație, fotografii oficiale cu Samsung Galaxy S21 FE au apărut online. Acum pagina de asistență pentru viitorul smartphone FE este live pe site-ul oficial Samsung din Emiratele Arabe Unite. Chiar dacă au mai fost pagini live cu S21 Fan Edition anul acesta, acum nu mai este cale de întoarcere. Ne așteptăm să fie cel puțin la nivelul lui Samsung Galaxy S20 FE ca priză la public.

Samsung Galaxy S21 FE cu procesor Snapdragon 888

Odată cu asta, compania a postat și alte trei produse legate de Samsung Galaxy S21 FE pe site. Este vorba despre husele oficiale Samsung pentru S21 FE. Acestea sunt similare cu cele oferite de Samsung pentru majoritatea telefoanelor sale premium: Clear View Cover, Silicone Cover și Clear Standing Cover.

În fotografii vedem un design devenit familiar. Există un decupaj central pe ecranul Infinity-O pentru camera selfie și trei camere foto spate, în colțul din stânga sus – similar cu modelul Samsung Galaxy S21. În timp ce smartphone-ul va fi lansat în ianuarie, acesta va avea o lansare ușoară fără un eveniment special dedicat. De asemenea, oferta inițială este de așteptat să fie scăzută din cauza penuriei continue de cipuri.

Glasstic este practic un material plastic. Numele „Glasstic” este o combinație între cuvintele „glass” (sticlă) şi “plastic”. A fost obținut dintr-o combinație de diferite materiale plastice pentru o mai mare rezistență.

Bazat pe zvonurile de până acum, telefonul are un afișaj Full HD+ de 6,4 inch (16,26 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Conform GizmoChina, smartphone-ul va fi alimentat de procesorul Snapdragon 888 sau Exynos 2100, în funcție de regiune. Spatele va fi din material plastic – Galsstic.

Vine în două variante de memorie – 8GB RAM cu 128GB stocare și 8GB / 256GB spațiu de stocare internă. Samsung Galaxy S21 FE va avea o baterie de 4.380 mAh și va suporta tehnologia de încărcare rapidă de 25W. Sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1 va fi la bord din cutie.

În departamentul foto, dispozitivul va avea o camera principală de 64MP + una ultra-wide de 12MP + una de adâncime de 2MP. Frontal are o cameră 32MP. Telefonul este de așteptat să vină în patru culori – alb, negru, roz și verde.