Galaxy S21 FE cu cip Snapdragon 888 primește Android 14 și One UI 6

171
Samsung Galaxy S21 FE Snapdragon 888 Android 14
Sursa foto: via gizmochina.com

Samsung Galaxy S21 FE are două ediții, a a fost lansat inițial în ianuarie 2022 cu Exynos 2100 și o versiune S21 FE cu Snapdragon 888 lansată în iulie 2023. Modelul lansat la începutul anului trecut a primit deja actualizarea Android 14 și One UI 6.0. Galaxy S21 FE cu procesorul Snapdragon 888 primește acum și el noua actualizare la Android 14.

Potrivit GizmoChina, actualizarea la Android 14 și One UI 6.0 vine cu versiunile de firmware G990B2XXU5FWK3 / G990B2ODM5FWK3 / G990B2XXU5FWK3. Trebuie să menționăm că această actualizare vine cu o dimensiune substanțială de descărcare de 2GB. În acest fel vă recomandăm să aveți baterie încărcate măcar la jumătate și să descărcați actualizarea printr-o rețea stabilă Wi-Fi.

Pe lângă actualizarea sistemului de operare la Android 14, actualizarea aduce și patch-ul de securitate din noiembrie 2023. Acesta rezolvă 48 de probleme care țin de Google și 15 probleme care țin de parohia Samsung. Utilizatorii de Galaxy S21 FE cu procesor Snapdraagon 888 vor primi o notificare când actualizarea este disponibilă. Dacă nu mai au răbdare, pot verifica manual prin Setări -> Actualizare software -> Verificați actualizări -> Descărcați și instalați dacă actualizarea este disponibilă.

Jurnalul oficial de modificare a actualizării de software nu furnizează detalii specifice, dar știm ce aduce Android 14 și One UI 6.0. Utilizatorii vor primi un nou design pentru emoji și posibilitatea revizualizări de imagini și videoclipuri în panoul Partajare. Mai sunt îmbunătățiri la multitasking printr-o fereastră pop-up care poate rămâne deschisă după ce părăsiți ecranul Recente.

Cele mai utilizate 10 emoji din 2023 sunt:😂 Față cu lacrimi de bucurie:🤣 Mă tăvalesc pe jos de ras; Inimă roșie; Mâini încrucișate;😭 Față care plânge tare;😍 Față zâmbitoare cu ochi de inimă; Sclipici; Foc;😊 Față zâmbitoare cu ochi zâmbitori; Față zâmbitoare cu inimi.

Mai sunt și alte noutăți aduse de Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0:

  • Un ceas cu ecran de blocare care poate fi poziționat liber.
  • Etichete simplificate pentru pictograma aplicației pentru ecranul de pornire.
  • Un nou widget Meteo, mai multe informații în aplicația Meteo – inclusiv o vizualizare interactivă a hărții – și ilustrații îmbunătățite ale vremii.
  • gamă largă de îmbunătățiri ale camerei, inclusiv un nou widget, mai multe opțiuni de aliniere pentru filigrane, acces rapid la setările de rezoluție, filtre și efecte ușor de aplicat și multe altele.
  • Îmbunătățiri la Calendar, Memento și Samsung Internet.
  • Acțiuni rapide pentru aplicații în rezultatele căutării Finder.
  • Recomandări din aplicația Fișierele mele pentru a vă ajuta să eliberați spațiu de stocare.
  • Modul Avion mai inteligent.
  • Auto Blocker, care este un strat suplimentar de protecție care împiedică instalarea aplicațiilor necunoscute, verificarea programelor malware și blocarea trimiterii comenzilor rău intenționate printr-o conexiune USB.
  • Salutări personalizate prin apeluri text Bixby și opțiunea de a comuta la apelul text Bixby în orice moment, chiar și în timpul unui apel.
  • Mai multe funcții de accesibilitate, inclusiv noi opțiuni de mărire și opțiuni personalizate pentru grosimea cursorului.