Seria Samsung Galaxy S21 (S30) probabil cu încărcare rapidă de 60 W

680
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy S21 Ultra nu va fi livrat cu încărcare rapidă de 100 W, sau ceva de genul acesta. În aceeași situație se află și celelalte smartphone-uri din seria Galaxy S21 (S30). Cel mai probabil modelele mai mici vor avea încărcarea rapidă aflată pe S21 Ultra sau vor oferi o încărcare mai lentă.

Galaxy S21 Ultra va suporta încărcarea rapidă de 60 W, potrivit unui tipster, Chun. Acesta lansează pe Twitter de obicei informații reale. Acum el a distribuit informația pe Twitter, confirmând că Samsung pare să țină ritmul cu celelalte companii de pe piață. Sigur că mai este destul timp până la lansarea seriei S21 și lucrurile se mai pot schimba.

Galaxy S21 nu va avea încărcare rapidă de 100 W

În orice caz, încărcarea de 60 W este destul de rapidă, fără îndoială. Sunt informații că OPPO, Xiaomi și Qualcomm vor aduce pe piață o încărcare rapidă mai mare de 100 W. În această situație mai mulți utilizatori vor presupune că noua serie S21 va include o astfel de încărcare. Dar … se pare că nu este așa. Încărcarea rapidă de 60 W nu este de criticat. Pentru a fi clar, vorbim aici despre încărcarea prin cablu, nu despre încărcarea wireless! Încă nu suntem siguri cât de rapidă va fi încărcarea wireless în seria Galaxy S21.

Aceste dispozitive sunt încă departe în acest moment. Seria Galaxy Note 20 a fost lansată destul de recent. Seria Galaxy S21 este de așteptat să ajungă în primul trimestru al anului 2021, probabil în februarie sau martie. În acest moment nu se cunoaște prea multe despre seria Galaxy S21, deși unele informații apar încet pe piață. Aceste dispozitive nu vor include o cameră foto in-display, conform Android Headlines, iar Samsung va folosi din nou gaura din ecran pentru camera frontală.

Android Headlines este un site fondat în 2010 și este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles, California, SUA. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

S21 Ultra posibil cu o nouă cameră de 108 MP

De asemenea, un zvon recent susține că S21 Ultra va avea un senzor principal de 108 MP. Camera va fi un model mai nou, se va numi HM1. Snapdragon 875 va alimenta aproape sigur dispozitivele din SUA și China. În Europa și India, seria respectivă va include probabil procesorul Samsung Exynos de nouă generație. Sistemul de operare Android 11 va veni preinstalat pe toate smartphone-urile Galaxy S21, împreună cu One UI 3.0.  Toate informațiile converg spre trei modele din seria S21 (S30).

Samsung trebuie să schimbe ceva să facă față mai bine față concurenței din segmentul high-end. Vânzările seriei Galaxy S20 nu au fost grozave, iar COVID-19 a jucat un rol serios în aceste vânzări mai slabe. Cu toate acestea, compania nu a acuzat pandemia, Samsung a spus că seria Galaxy S20 este destul de scumpă și sunt mulți concurenți acolo. Rămâne de văzut ce intenționează Samsung să pună pe seria Galaxy S21. Rămâne de văzut și dacă vânzările din seria Galaxy Note 20 vor fi pe măsura așteptărilor Samsung.