Galaxy S21 Ultra 5G a primit Best Smartphone Awards la MWC 2021

471
Galaxy S21 Ultra 5G a primit Best Smartphone Awards la MWC 2021
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a câștigat premiul pentru cel mai bun smartphone la MWC 2021. Distincția a fost pentru caracteristicile sale premium și designul inovator, S21 Ultra primind Best Smatrtphone Awards la Global Mobile Awards (GLOMO Awards) în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2021. Premiile anuale GLOMO recunosc hardware-ul, software-ul și serviciile care stimulează inovația în industria mobilă din întreaga lume.

La ceremonia de premiere Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a fost numit „Cel mai bun smartphone“. Smartphone-ul are un sistem de camere de calitate profesională și un ecran inteligent luminos, fiind alegerea ideală pentru utilizatorii care doresc să facă fotografii superbe și detaliate. Este, de asemenea, primul dispozitiv din seria Galaxy S care acceptă S Pen, pentru o productivitate sporită a utilizatorilor avansați. Având toate aceste caracteristici într-un design elegant, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G reprezintă tot ce are mai bun Samsung.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Best Smartphone Awards

Juriul care a decis acordarea premiului a spus, conform Samsung Newsroom: „Este cel mai bun smartphone Android pe care Samsung l-a făcut vreodată. Are o gamă largă de caracteristici, afișaj AMOLED uimitor, cele mai bune camere din clasă și multe altele. Acest telefon oferă totul și este un demn câștigător al categoriei Best Smartphone Awards în 2021.”

De asemenea, în această categorie a fost selectat și Samsung Galaxy S20 FE. Acesta a adus caracteristicile preferate de fani ale seriei Galaxy S20 la mai mulți utilizatori, inclusiv camera incredibilă alimentată cu AI și frumosul ecran Infinity-O de 120Hz.

Mobile World Congress (MWC) 2021 a avut loc în perioada 28 iunie – 01 iulie 2021. A fost un eveniment desfășurat online, din cauza situației medicale actuale. Începând din 2013, Mobile World Congress a avut loc la Barcelona.

Suntem onorați că am fost recunoscuți într-o categorie atât de competitivă la premiile GLOMO din acest an. Samsung are o istorie lungă și mândră în ceea ce privește inovația. Smartphone-ul Samsung Galaxy S21 Ultra demonstrează acest lucru. Ne propunem să oferim în continuare dispozitive care să răspundă nevoilor utilizatorilor noștri acum și în viitor.” A declarat Stephanie Choi, vicepreședinte senior și șef de marketing, afaceri de comunicații mobile la Samsung Electronics.