Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi anulat

308
Samsung Galaxy S22 FE ar putea fi anulat
Sursa Foto: phonearena.com

Fără îndoială, destinat lansării în 2021 și axat pe o valoare mai mică, Galaxy S21 FE a ajuns în mod dezamăgitor să vadă lumina zilei în ianuarie 2022. Acest lucru a condamnat practic modelul la o soartă de box-office mult mai puțin norocoasă decât predecesorul, care s-a vândut ca pâinea caldă în ultimul trimestru al anului 2020. Astfel așteptăm un Samsung Galaxy S22 FE, dar ultimele informații nu sunt deloc încurajatoare.

Cele două modele „Fan Edition” care au fost lansate până acum au oferit caracteristici și specificații foarte decente, inclusiv un procesor high-end, un cadru metalic și camere de înaltă calitate. Mai mult, Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE au avut un preț mai mic decât modelele emblematice lansate la începutul anului.

Deși nu avem niciun motiv să credem că un potențial Galaxy S22 FE va fi afectat de lipsa componentelor în acest an, colegii noștri de la site-ul PhoneArena nu ne dau vești bune. Galaxy S22 FE ar putea fi anulat. Se pare că nu există niciun semn al unui dispozitiv SM-S900 în ceea ce privește dezvoltarea hardware sau software. Acest lucru sugerează că un astfel de telefon… pur și simplu nu există. Dacă este adevărat, există șanse mari să nu existe niciodată.

Samsung poate renunța la Samsung Galaxy S22 FE și la modelele FE

Sigur că Samsung poate să lanseze un model Galaxy S22 FE, dar în situația actuală a informațiilor despre el acesta ar putea ajunge chiar mai târziu de ianuarie anul viitor. În acest caz nu ar mai avea rost apariția pe piață. Există o șansă ca Samsung să lucreze la un Galaxy S22 FE sub un număr de model complet diferit. Dar despre acest lucru nimeni din domeniu sau o publicație tehnologică nu a auzit încă. În acest fel este puțin probabil ca Samsung Galaxy S22 Fan Edition să mai apară pe piață.

„Fan” provine din latină, fanaticus însemnând „nebun, dar divin inspirat”. Primul telefon Samsung Fan Edition a fost varianta recondiţionată a lui Galaxy Note 7. A fost numit Galaxy Note FE. A fost urmașul lui Galaxy Note 7 lansat în august 2016.

Totuși, fanii telefoanelor FE ar putea spera la un anunț în aceeași perioadă cu seria Galaxy S23 anul viitor. Dar, repetăm ce am scris mai sus, nu credem că acest lucru este bine, în special pentru Samsung.

Având în vedere că Samsung Galaxy S21 FE are un preț deja mai mic, iar prețul lui Samsung Galaxy S22 a scăzut la doar câteva luni după lansarea pe piață, chiar nu știm ce rost ar mai avea Galaxy S22 FE. Sigur că aceste considerente de mai sus sunt doar speculații din partea mai multor site-uri tech din întreaga lume. În final Samsung decide între a fi sau a nu fi Galaxy S22 FE.