Samsung Galaxy S22 Ultra cu imaginea de fundal oficială

500
Samsung Galaxy S22 Ultra cu imaginea de fundal oficiala
Sursa Foto: letsgodigital.org

Seria Galaxy S22 de la Samsung este așteptată în aproximativ două luni și cuprinde trei smartphone-uri avansate din seria S. Pe lângă un model de bază, Galaxy S22 există un Galaxy S22+ și un Samsung Galaxy S22 Ultra în dezvoltare. De departe, majoritatea specificațiilor au devenit deja cunoscute în ultima perioadă. În plus, s-au scurs diverse detalii și fotografii despre huse și protecții de ecran, în urma cărora a devenit cunoscut și designul noului trio. Între timp, online circulă mai multe imagini de fundal oficiale, pe care Samsung le va preinstala pe noile dispozitive.

Unul dintre noile imagini de fundal a fost publicat de site-ul sud-coreean IT Material. Pentru a vă face o idee despre cum va arăta acest nou tapet pe noul model de top al Samsung, designerul grafic Parvez Khan, alias Technizo Concept, împreună cu Giuseppe Spinelli (alias Snoreyn) au realizat o serie de imagini de produs pentru Samsung Galaxy S22 Ultra cu imaginea oficială de fundal pentru LetsGoDigital.

Imaginea oficială de fundal pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

Tapetul afișat este în concordanță cu modelul pe care Samsung la lansat cu seria Galaxy S21. Numeroase bobițe formează un fel de structură de nisip suflat. Această imagine este format din diferite nuanțe de albastru și are un fundal deschis care se potrivește perfect cu Samsung Galaxy S22 Ultra de culoare albă.

Noul flagship este așteptat să vină în culorile negru, roșu închis (Burgund Red) și verde. Pentru aceasta, Samsung a conceput o serie de alte imagini de fundal. Diverse fundaluri au apărut acum și online într-o nuanță de culoare galben, verde și roșu închis. Deocamdată, doar imaginile de fundal statice au apărut online. Presupunem că Samsung va preinstala și o serie de imagini de fundal oficiale mobile noi sau imagini de fundal live.

Red Burgund – numele vine de la regiunea Burgundia din Franța. Burgundia este recunoscută ca fiind regiunea în care se produc cele mai scumpe și mai rare vinuri din lume, obținute din soiurile Pinot Noir și Chardonnay.

Între timp, Samsung Galaxy S22 Ultra cu numerele de model SM-S908U și SM-S908N a apărut și pe Geekbench. Modelul testat are la bord Exynos 2200, rulează pe Android 12 și are 8 și 10GB memorie RAM. Cantitatea de memorie se așteaptă să fie minimul 12GB de RAM pentru modelul Ultra. Totuși, acestea sunt prototipuri, așa că așteptăm un nivel mult mai ridicat de performanță.

Știm deja că  Exynos 2200 și Snapdragon 8 Gen 1 vor fi la bordul viitoarei serii în funcție de unde vor fi vândute. În Europa primim Exynos 2200. Qualcomm a dezvăluit pe Snapdragon 8 Gen 1 la începutul acestei luni, Exynos 2200 nu a fost încă prezentat oficial. Va fi primul procesor Exynos cu GPU AMD. Cu toate acestea, se pare că Exynos 2200 va fi implementat în mult mai puține regiuni decât era planificat inițial.

Samsung Galaxy S22 Note

O altă știre remarcabilă care a apărut este despre nume. Samsung poate vinde noul model Ultra sub un nou nume. Potrivit tipserului sud-coreean Tron, flagship-ul va fi comercializat sub numele Galaxy S22 Note.

Nu este prima dată când circulă zvonuri despre un alt nume. În septembrie anul acesta, au circulat povești că Samsung ar putea opta pentru Galaxy Note S22 Ultra sau Galaxy S22 Note Ultra. Acum este clar că noul model de top are multe asemănări cu gama Note în ceea ce privește designul.

Deci, nu este de neconceput ca Samsung să combine denumirea Note și S22. Din punct de vedere al marketingului, aceasta pare a fi cea mai bună alegere. De fapt, Samsung spune că seria Note și S se îmbină una în alta. Mai ales că seria Galaxy Note a făcut loc seriei Galaxy Z relativ noi, cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, noile modele.

Se așteaptă ca Samsung să organizeze un eveniment virtual Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022 pentru a prezenta oficial noile modele din seria S. Cel mai probabil, telefoanele vor fi lansate vineri, 18 februarie 2022. Înainte de asta, este așteptat întârziatul Samsung Galaxy S21 FE. Acest telefon foarte așteptat va debuta probabil în 4 ianuarie 2022 la CES Las Vegas cu Android 12 OS.

SURSĂLetsGoDigital