Galaxy S22 Ultra văzut pe site-ul oficial Samsung China

454
Galaxy S22 Ultra vazut pe site oficial Samsung China
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung se pregătește să lanseze noua generație de smartphone-uri emblematice din seria Galaxy S în luna februarie. Înainte de lansare, mai multe scurgeri de informații au dezvăluit ce ar putea împacheta noile dispozitivele. Acum, modelul de top, Samsung Galaxy S22 Ultra, despre care se zvonește că va fi lansat sub numele de Samsung Galaxy S22 Note, a fost văzut pe site-ul oficial al gigantului sud-coreean din China.

Un smartphone Samsung cu un număr de model SM-S908U a fost depistat cu o pagină de asistență pe site-ul oficial al companiei din China. Cu toate acestea, este de remarcat că dispozitivul nu a fost listat cu numele său și arată doar numărul modelului. Informația, via GizmoChina, susține că Samsung a început producția viitoarelor telefoane emblematice din seria Galaxy S și primește deja mii de componente în fiecare zi.

Galaxy S22 Ultra are pagină de asistență pe Samsung China

Ca de obicei, pagina de asistență nu dă foarte multe detalii despre telefonul în sine. Aflăm de acolo doar numărul de model SM-S908U și confirmarea conectivității 5G și compatibilității cu Samsung Dex. Niciuna dintre aceste informații nu sunt o surpriză. Dar, apariția paginii de internet este foarte importantă, practic Samsung a confirmat seria Galaxy S22 și apariția iminentă a acesteia.

Recent, Samsung Galaxy S22 Ultra, posibil Galaxy S22 Note a fost depistat pe platforma de benchmarking Geekbench. Am văzut aici scorurile obținute, precum și câteva specificații cheie. Dispozitivul cu numărul de model SM-S908N este posibil destinat pentru piața din Coreea de Sud. În același timp, smartphone-ul cu numărul de model SM-908U va ajunge în China, SUA, dar și în alte regiuni.

China este una dintre cele mai mari producătoare de telefoane mobile din lume. Pe lângă marii producători chinezi Huawei, Xiaomi, Oppo sau Vivo, în China și companiile Apple, Sony, Motorola sau Nokia au unități de producție.

În funcție de regiune, Samsung Galaxy S22 Ultra, dar și întreaga serie S22, vor primi procesoarele Snapdragon 8 Gen 1 sau Samsung Exynos 2200. Pe baza informațiilor recente, Galaxy S22 Ultra are două variante de memorie și stocare. 12GB RAM cu 128 sau 256 GB stocare și un model cu 16GB RAM cu 512GB stocare. Este posibil să primim și o variantă cu 1TB stocare, dar informația este doar la nivel de zvon.

Se spune că dispozitivul vine în opțiunea de culoare roșu închis, negru și alb. Au fost informații că S22 Ultra poate fi lansat și într-o o nouă opțiune de culoare verde. În ceea ce privește prețul, dacă zvonurile sunt de crezut, seria ar putea avea un preț de pornire de 799 USD.