Samsung ar putea lansa un model Galaxy S22 Ultra cu stocare de 1TB

436
Samsung ar putea lansa un model Galaxy S22 Ultra cu stocare de 1TB
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung are în plan să lanseze seria Galaxy S22 în luna februarie 2022. Modelul vedetă, Samsung Galaxy S22 Ultra, în special, se conturează a fi destul de neobișnuit printre smartphone-urile premium din seria Galaxy S. Dovezile arată că, pentru prima dată în istoria seriei emblematice, Galaxy S22 Ultra are un slot S Pen integrat. În acest fel Galaxy S22 Ultra se adresează și acelor persoane cărora le poate lipsi seria Galaxy Note.

Vorbind despre productivitatea mobilă, colegii noștri de la SamMobile au aflat în exclusivitate că un model de Galaxy S22 Ultra va primi o variantă cu o cantitate de stocare impresionantă de 1TB. O astfel de memorie internă încorporată ar trebui să fie suficientă chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori. Sigur că pentru acest model amatorii vor plăti ceva mai mult.

O variantă cu stocare de 1TB pe Samsung Galaxy S22 Ultra

Nu este prima data când un telefon emblematic va avea stocare de 1TB (terabiți). Modelul Samsung Galaxy S10+ a fost lansat în februarie cu 1TB stocare și memorie RAM de 12GB. Galaxy S10+ a mai avut variante de stocare de 128 și 512GB și 6 / 8GB de memorie RAM. Varianta cu 1TB a fost cea mai scumpă variantă a modelului Galaxy S10+. Pe atunci, memoria extensibilă era încă o caracteristică comună în flagship-uri. Pe de altă parte, se așteaptă ca S22 Ultra să nu aibă spațiu de stocare extensibil.

Samsung Galaxy S22 Ultra ar trebui să poată înregistra videoclipuri 8K prin camera principală și videoclipuri 4K cu selfie shooter-ul. Fotografii pasionați de telefonie mobilă care nu vor să se bazeze prea mult pe stocarea în cloud vor opta, cel mai probabil, pentru modelul de 1TB, de dragul confortului.

Terabyte (TB) este o unitate pentru informații digitale utilizată pentru a desemna capacitatea de stocare pe hard disk sau memorie USB. Prefixul „tera provine din limba greacă și înseamnă „monstru” sau „bestie”.

Un spațiu de stocare de 1TB este incredibil pe un smartphone, fie el și Samsung. Este de două ori mai mult spațiu de stocare decât are Galaxy Z Fold 3 și de patru ori mai mult decât poate oferi Galaxy S21 Ultra în prezent. Este posibil ca această variantă de S22 Ultra cu 1TB de stocare să fie exclusivă prin magazinul online Samsung.

Deocamdată, prețurile pentru varianta Galaxy S22 Ultra de 1TB sunt necunoscute. În același timp, iar disponibilitatea ar putea fi limitată doar la anumite piețe, evident din motive pecuniare.