Galaxy S23 FE primește actualizarea de securitate din noiembrie 2023

157
Galaxy S23 FE
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy S23 FE este cel mai recent smartphone emblematic al companiei, chiar dacă Fan Edition. Acum telefonul primește prima actualizare de software în SUA, cel mai recent patch de securitate din noiembrie 2023. Noul telefon Fan Edition ar trebui să primească în acest an și actualizarea la Android 14 cu interfața One UI 6.0.

Galaxy S23 FE este cel mai nou dispozitiv Fan Edition al Samsung, după Galaxy S21 FE care a sosit în ianuarie anul trecut. Noul telefon a debutat la începutul lunii trecute pe câteva piețe internaționale. A sosit în Statele Unite cu câteva săptămâni în urmă. Samsung a lansat deja două actualizări ale telefonului în câteva regiuni, dar versiunea din SUA primește pentru prima dată o actualizare.

Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy S23 FE pe piețele internaționale a adus patch-ul de securitate din octombrie. Acum Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie în SUA pentru versiunile blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă cu numărul de versiune a firmware-ului S711USQS1AWK3. Patch-ul de securitate din această lună ar trebui să ajungă la toate dispozitivele la nivel global în următoarele zile.

Noua actualizare nu conține funcții noi sau îmbunătățiri, rezolvă doar problemele de securitate, 63 de vulnerabilități găsite în telefoanele Galaxy. Aproape 50 dintre acestea țin de Google, inclusiv cinci probleme critice. Acestea afectează și produsele Android de la alte mărci. Vulnerabilitățile rămase există doar pe dispozitivele Samsung.

În august 2023, Google avea 178.235 de angajați în întreaga lume. Majoritatea angajaților Google sunt în Statele Unite (139.995), dar compania are o prezență semnificativă și în alte țări la nivel global, precum India, China și Regatul Unit.

Aceasta este prima dintre multele actualizări pe care le va primi Samsung Galaxy S23 FE. Telefonul va primi actualizări cel puțin până în octombrie 2028, deși acestea pot veni mai rar spre sfârșitul carierei. În primii doi sau trei ani, va primi corecții de securitate lunar, împreună cu actualizări de caracteristici din când în când.

Galaxy S23 Fan Edition este, de asemenea, eligibil pentru patru actualizări majore de Android. A debutat cu Android 13 și va primi actualizări până la Android 17, potrivit AndroidHeadlines. Primua dintre acestea, Android 14, va veni înainte de sfârșitul acestui an. Acesta va aduce software-ul personalizat One UI 6.0 de la Samsung. Firma coreeană a lansat deja această actualizare mare momentan doar pentru flagship-urile din seria Galaxy S23.