Scurgerile de informații privind data lansării lui Galaxy S23 FE se succed rapid și nu seamănă deloc unele cu altele. După ce a fost anunțat pentru anul acesta, apoi pentru anul viitor, o nouă informație din sursă sud-coreeană susține că smartphone-ul va fi lansat în ultimul trimestru din acest an (Q4 2023). Se pare că Samsung a încheiat deja parteneriate cu furnizorii săi pentru piese.

Deci, va fi sau nu va fi Galaxy S23 FE? A priori, da, Samsung pregătește o versiune mai accesibilă a celui mai recent flagship. Potrivit primelor informații publicate despre acesta, acest model va debuta spre sfârșitul anului, resuscitând o gamă ce părea pusă deoparte după lansarea lui Galaxy S21 FE. Însă acest zvon a fost contrazis rapid de un altul, care susținea că trebuie să așteptăm până în 2024 până să putem pune mâna pe acest smartphone.

Galaxy S23 FE la un preț incredibil de mic

Potrivit PhonAndroid, noua informație vine direct din Coreea, publicată de Sisa Journal. Potrivit sursei, Samsung vrea să lanseze pe Galaxy S23 FE în acest an. Mai exact, se pare că vizează o lansare pentru al patrulea trimestru din 2023. Pe lângă data aproximativă a lansării, sursa coreeană mai aduce și câteva vești bune.

În special este vorba despre prețul viitorului telefon Fan Edition. Informația publicată în Sisa Journal susține că Samsung și-ar oferi smartphone-ul spre vânzare la un preț cuprins între 800.000 și 900.000 woni, sau aproximativ 570 – 650 de euro. Dacă aceste informații sunt confirmate, prețul va fi, prin urmare, redus drastic față de predecesorul său. Ca o reamintire, Galaxy S21 FE a fost comercializat când a fost lansat la 759 și 829 de euro.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Bancnotele euro sunt fabricate din fibră de bumbac pur, ceea ce le îmbunătățește durabilitatea și dă bancnotelor o senzație distinctă. Bancnotele sunt emise de băncile centrale naționale din UE sau de Banca Centrala Europeană.[/vc_message]

Mai mult acest preț, dacă se va confirma, va plasa pe Galaxy S23 FE foarte aproape de Galaxy A54. Ca de obicei specificațiile dintre cel mai mare model din seria Galaxy A (Galaxy A74 nu va apărea în acest an) și modelul FE, sunt destul de apropiate. Da, vor exista diferențe între ele, dar un astfel de preț pentru un model Fan Edition este incredibil de mic.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Samsung Galaxy A54 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F11565966||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Este posibil ca o astfel strategie de preț, dacă se va confirma, să reflecte dorință de expansiune din partea Samsung. Samsung intenționează să vândă 2/3 milioane de bucăți S23 FE în 2023 și până la 7 milioane în 2024. Mai mult, tot din aceeași sursă, aflăm că Galaxy S23 FE va avea procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 și un afișaj AMOLED de 120Hz.