Samsung Galaxy S23 foarte rezistent, durabil și reparabil

620
Samsung Galaxy S23 foarte rezistent
Sursa foto: via gizmochina.com

Samsung Galaxy S23 Ultra este vedeta celor mai recente smartphone-uri emblematice în acest moment. Noul telefon beneficiază din partea Samsung și de o intensă campanie de marketing. Printre alte locuri Galaxy S23 a ajuns și pe mâna lui Zack Nelson, alias JerryRigEverything. Ca de obicei acesta supune noile telefoane emblematice la teste de lovire, zgâriere, foc, scufundare în apă, pe scurt la toate chinurile iadului. Toate aceste teste au demonstrat un lucru. Telefonul este extraordinar din toate punctele de vedere!

Durabilitatea și reparabilitatea sunt două aspecte cheie de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un dispozitiv nou. Înainte de a cumpăra noul Samsung Galaxy S23 Ultra, poate doriți să știți dacă este durabil. În loc să achiziționați acest dispozitiv și să aflați singuri dacă este durabil, unii profesioniști l-au pus la încercare. Acest lucru îi va ajuta pe potențialii cumpărători ai acestui dispozitiv la ce să se aștepte cu S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23 Ultra are un ecran Dynamic AMOLED 2X de 6,8 inch cu rezoluție QHD+ (3.088 x 1.440). Afișajul are o rată cu o rată de reîmprospătare dinamică de la 1 la 120Hz datorită tehnologiei LTPO. Sticla Gorilla Glass Victus 2 protejează acest ecran. Procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy este însoțit de 8 sau 12GB de RAM și 256 / 512GB / 1TB de stocare. Telefonul are patru camere la spate: 200MP + 10MP (teleobiectiv periscop) + 10MP (teleobiectiv) + 12MP (ultrawide). Frontal are o cameră de 12MP (largă).

Galaxy S23 Ultra este incredibil din toate punctele de vedere

Zack Nelson începe prin a sublinia faptul că ambalajul Galaxy S23 Ultra este realizat dintr-o cutie de hârtie 100% reciclată. Este și mai amuzant să-l vezi pe Zack zgâriind mai departe capacul spate de sticlă al dispozitivului. Samsung afirmă că ecranul este realizat din sticlă reciclată, dar datele Corning dezvăluie că are doar 22% sticlă reciclată. Aceste două teste nu au afectat S23 Ultra, deoarece dispozitivul este rezistent la apă și vine cu protecție din sticlă Corning Gorilla Glass Victus 2.

Corning este o companie americană de sticlă și materiale conexe pentru aplicații industriale și științifice. A fost fondată în 1851 și are sediul în Corning, New York. Corning a fabricat hublourile pentru vehiculele spațiale americane.

Sticla începe să se zgârie când este atinsă cu materiale dure la un nivel Mohs de 6. Deja la Mohs 7 urmele zgârieturilor sunt mai profunde. Exact aceleași rezultate le-a obținut și Samsung Galaxy S22 Ultra anul trecut. Vopseaua se zgârie pe părțile laterale când este zgâriată, iar butoanele laterale metalice cedează la o maltratare mai intensă. Odată ce Zack prinde S-Pen, el explică și modul în care funcționează.

După ce a vorbit puțin despre camera de 200MP, fără îndoială cea mai mare îmbunătățire față de anul trecut, Zack a supus ecranul unui test de căldură folosind o brichetă. Telefonul s-a descurcat destul de bine la foc și după 60 de secunde de flacără constantă, conform GizmoChina. În cele din urmă, Galaxy S23 Ultra a trecut testul de îndoire cu brio. Ce a auzit în acest caz JerryRigEverything fiind etichetat drept „sunet structural”.