Seria Galaxy S23 are integrat Adobe Lightroom pentru editare foto

574
Seria Galaxy S23 are integrat Adobe Lightroom
Sursă foto: via Notebookchech

Adobe și Samsung au colaborat pentru a aduce Adobe Lightroom în seria Galaxy S23. Editorul foto & video este acum disponibil pe Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Adobe Lightroom este integrat în aplicația Expert RAW și vă permite chiar să sincronizați imaginile pe desktop prin stocarea în cloud.

Samsung a adus pe piață mai multe upgrade-uri ale camerei cu seria Galaxy S23, pe care a lansat-o săptămâna trecută. Incontestabil Samsung Galaxy S23 Ultra este vedeta seriei, cu o cameră principală de 200MP. Aceasta a înlocuit camera de 108 megapixeli aflată pe Samsung Galaxy S22 Ultra. Samsung a îmbunătățit și camerele smartphone-urilor sale emblematice mai ieftine, Galaxy S23 și Galaxy S23+, toate modelele împărtășind acum aceeași cameră frontală de 12MP.

Toate cele trei modele din seria Galaxy S23 au integrat Adobe Lightroom

Potrivit colegilor noștri de la Notebookchech, Adobe a confirmat că toate cele trei modele din seria Galaxy S23 acceptă software-ul Lightroom. Într-o postare pe blog, compania Adobe a declarat că Lightroom va fi disponibil la nivel global, fără blocări de locație. Ne amintim că în această situație se află unele extensii din Samsung Good Lock. Cu toate acestea, Samsung limitează editarea Adobe Lightroom la aplicația Expert RAW. Mai exact, Adobe Lightroom este integrat în Expert RAW, în loc să fie o aplicație separată.

Adobe Lightroom (oficial Adobe Photoshop Lightroom) este un software de editare nedistructiv acceptat pe Windows, macOS, iOS și Android. A fost lansat în 2017. Cei mai mulți clienți Adobe Lightroom sunt în SUA (67%), UK 7% și Canada 5%.

Merită subliniat faptul că editorul foto Lightroom pe Android nu este la fel de bogat în funcții precum echivalentul său desktop. Cu toate acestea, Adobe subliniază că Galaxy S23, Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra sunt capabile să înregistreze imagini necomprimate pe 16 biți în format RAW. În acest sens, Adobe a mai confirmat că aplicația sa de retuș este compatibilă cu fișierele RAW pe 16 biți generate de modelele din seria Galaxy S23. Vedeți pe I❤️Samsung la ce actualizări software și de securitate ne așteptăm la seria Galaxy S23!

Adobe a inclus mai multe funcții de bază din versiunea pentru desktop a Lightroom, inclusiv ștergerea obiectelor și diverse presetări. Seria Galaxy S23 poate sincroniza și imagini inclusiv cu noile laptopuri Galaxy Book. Totuși este posibil ca pentru acest lucru să aveți nevoie de un abonament Adobe cu stocare în cloud. Seria Galaxy S23 poate fi comandată deja la nivel global, dar va ajunge în magazine doar pe 17 februarie.