Galaxy S23+ și S23 Ultra nu vor oferi încărcare mai rapidă

630
Galaxy S23 FE
Sursa foto: androidheadlines.com

Se pare că Samsung Galaxy S23+ și S23 Ultra nu vor oferi o încărcare mai rapidă decât predecesorii lor. Aceste informații provin de la cunoscutul tipster Ice Universe. El a publicat pe Twitter o informație în care spune că viitoare telefoane mobile premium din seria Galaxy S23 vor avea o încărcare rapidă de 45W.

Asta este valabil pentru încărcarea lor prin cablu, desigur. Încă nu suntem siguri despre încărcarea wireless, dar este posibil să rămână și ea aceeași. Cu alte cuvinte, ambele dispozitive pot oferi suport pentru încărcarea wireless de 15W. Mulți oameni ar argumenta că încărcarea nu ar trebui să fie mai rapidă decât aceasta. Probabil marea majoritate a oamenilor sunt mulțumiți de această încărcare prin cablu. Totuși, ar putea fi timpul ca Samsung să depășească 15W în sectorul wireless.

Galaxy S23+ și S23 Ultra cu încărcare rapidă la fel ca predecesorii lor

Multe companii oferă încărcare fără fir mult mai rapidă în acest moment. OnePlus, de exemplu, acceptă încărcarea wireless de 50W, la fel și OPPO. Honor Magic 4 Pro are suport pentru încărcare wireless de 100W, de exemplu. Samsung, dar și Apple, a motivat de mai multe orii că nu folosește încărcare mai rapidă pentru a nu deteriora bateria mai repede.

Încărcarea wireless de 15W pare sumbră în comparație și așa este. Este nevoie de mult timp pentru a încărca fără fir oricare dintre dispozitivele din seria Galaxy S22. Deci, măcar aici ar fi bine să vedem o îmbunătățire în acest sens. Dar, nu sunt informații despre modificarea încărcării wireless la seria Galaxy S23, potrivit AndroidHeadlines.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010, una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles, SUA. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre telefoane, tablete și alte dispozitive Android.

Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra vor fi lansate în primul trimestru al anului viitor, împreună cu mezinul Samsung Galaxy S23. Toate cele trei telefoane erau de așteptat inițial să sosească în februarie. Potrivit mai multor informații, acestea pot fi lansate în ianuarie, până la urmă.

Se așteaptă ca Qualcomm să ofere Snapdragon 8 Gen 2 mai devreme decât de obicei, ceea ce ar putea fi motivul acestei schimbări. Sunt informații că toată seria Galaxy S23 va utiliza Snapdragon 8 Gen 2, deși acest lucru nu este sigur încă. Există posibilitatea ca modelele europene să vină cu procesorul Exynos 2300, dar vom vedea. Doar Europa a primit un cip Exynos cu seria Galaxy S22 și nu a fost cea mai bună idee pe care Samsung a avut-o.