Actualizare seria Galaxy S23, vom putea transfera apeluri video pe tablete

204
Actualizare seria Galaxy S23 vom puta transfera apeluri video pe tablete
Sursa foto: via phonearena.com

Se zvonește că Samsung va pregăti o actualizare destul de consistentă pentru noua sa seria Galaxy S23. Potrivit informațiilor, în unele regiuni gigantul high-tech sud-coreean a început deja să ofere o actualizare suplimentară care aduce o nouă funcție. Aceasta permite utilizatorilor să transfere apeluri video din seria Galaxy S23 pe o tabletă Galaxy compatibilă.

Disponibilitatea este destul de limitată în acest moment, potrivit PhoneArena, care citează pe Ice Universe, actualizarea este disponibilă momentan doar în China. Presupunem că noua caracteristică va ajunge în alte regiuni într-un viitor nu atât de îndepărtat. Ice Universe a publicat jurnalul de modificări pentru cea mai recentă actualizare pentru Galaxy S23. El a menționat că noua actualizare oferă posibilitatea de a transfera apeluri video pe tablete.

Transfer apeluri video de pe seria Galaxy S23 pe Galaxy Tab

Noua actualizare software pentru Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra vine cu versiunea de firmware S91x0ZCU1AWD3. Actualizarea cu o mărime de 360MB se bazează pe One UI 5.1 și include patch de securitate din februarie 2023. Foarte importantă este o caracteristică care permite utilizatorilor să transmită un apel video de pe S23 pe o tabletă Galaxy.

VoIP – Voice over Internet Protocol. Este o metodă și un grup de tehnologii pentru comunicații vocale și sesiuni multimedia prin rețele IP (Internet Protocol). America de Nord deține aproximativ 40% din cota de piață VoIP la nivel mondial.

Desigur, ambele dispozitive, telefonul și tableta, trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi pentru ca acest lucru să funcționeze. Un lucru care rămâne de clarificat de Samsung este dacă vom putea sau nu să transferăm apeluri video din aplicațiile VoIP pe tabletă, sau funcția se va limita la apelurile video native.

În acest moment, actualizarea a fost lansată doar în China, dar Samsung o va trimite și în alte țări. De fapt, există șanse mari ca acest lucru să fie livrat cu actualizarea din iunie 2023, care ar trebui să includă multe îmbunătățiri ale camerei.