Galaxy S23 Ultra posibil cu afișaj „în cascadă” curbat pe toate laturile

454
Galaxy S23 Ultra posibil cu afisaj in cascada curbat pe toate laturile
Sursa Foto: via phonearena.com

La evenimentul Galaxy Unpacked 2022, aflat la doi pași, vedeta incontestabilă va fi Samsung Galaxy S22 Ultra. Dar deja încep să apară și primele zvonuri despre Galaxy S23 Ultra. După ce am auzit că acesta va avea o camera de 200MP, acum tot Ice Universe vine cu noi informații despre afișaj și design.

Se zvonește că abilitățile Samsung de a face un afișaj cu patru laturi curbate dau roade. Conform Ice Universe, un ecran tip cascadă – waterfall va fi folosit pentru prima data pe Samsung Galaxy S23 Ultra. Am văzut deja că Samsung Galaxy S22 Ultra are un un afișaj curbat pe marginile laterale, dar la viitorul S23 Ultra acele curbe ar putea ajunge și în partea de sus și de jos a ecranului. Samsung ar putea face acest lucru și chiar nu credem că este o chestiune de a putea, cât de a trebui.

Ecran curbat pe toate cele patru laturi la Galaxy S23 Ultra

Am văzut deja telefoane precum Honor Magic și ecranul său tri-curbat sau conceptul Xiaomi cu patru laturi curbate. Nu ne îndoim că, dacă o companie cu abilitățile de inginerie ale Samsung Display își pune mintea la asta, va reuși să creeze un panou de telefon care se curbează pe toate părțile. Acum, conform Ice Universe, via PhoneArena, Galaxy S23 Ultra este în cărți pentru un ecran waterfall, curbat de jur împrejur.

Acum, ce ar aduce la masă un afișaj cu patru laturi curbate, cu excepția esteticii îmbunătățite, nu știm. Este peste puterile noaste în acest moment al zvonurilor, dar ar putea sugera o reproiectare drastică a seriei Galaxy S cu viitorul Galaxy S23. Acest lucru se potrivește cu așteptările că seria S23, sau cel puțin membrul său Ultra, ar putea avea o cameră selfie sub afișaj și un design cu adevărat pe tot ecranul.

PhoneArena este unul din cele mai mari site-uri web dedicate dispozitivelor mobile. Este fondat în 2001 și are sediul central la Varna, Bulgaria. Are o bază de date care conține specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete.

Într-o știre conexă, am aflat că Samsung Galaxy S22 Ultra va fi livrat cu doar trei accesorii în cutie. Un S-Pen, un ejector pentru tăvița SIM și un cablu USB Tip-C la USB Tip-C. Încărcătorul nu va fi prezent în cutie, așa cun ne-am obișnuit în ultimii ani la seria emblematică Galxy S.

Dar, pare că Samsung ar putea oferi un încărcător de 45W ca bonus la precomandă pentru Galaxy S22 Ultra. Totuși, nu se știe dacă această ofertă s-ar extinde și la Galaxy S22+. Galaxy S22 va fi limitat la 25W. În plus, s-a confirmat că, tot la precomandă, compania va oferi și un Samsung SmartTag+.