Informațiile de până acum indică un Galaxy S23 Ultra cu puține necunoscute

370
Informatiile de pana acum indica un Galaxy S23 Ultra cu putine necunoscute
Sursa foto: phonearena.com

Noile telefoane pliabile din seria Z de la Samsung nu au ajuns încă pe rafturile magazinelor, vor fi acolo din 26 august, dar informațiile despre viitoarea vedetă a seriei S23, Samsung Galaxy S23 Ultra, sunt tot mai numeroase. Din ce știm până acum, Galaxy S23 Ultra nu pare a avem multe în plus față de Galaxy S22 Ultra.

Seria Galaxy S, prin tradiție, ajunge de obicei la începutul anului, cândva în februarie/martie. Este compusă dintr-un număr de două sau trei smartphone-uri, cel mai mare fiind Galaxy S Ultra. Deși mai este mai mult de șase luni până când Galaxy S23 Ultra își va face debutul, informațiile vin deja. Potrivit cunoscutului Universe Ice – @IceUniverse, Galaxy S23 Ultra va fi oarecum o actualizare progresivă față de Samsung Galaxy S22 Ultra, cel puțin în ceea ce privește aspectul.

Galaxy S23 Ultra cu o cameră de 200MP și senzor in-display mai mare

Într-un tweet recent, via PhoneArena, leakerul a declarat că dimensiunea lui Galaxy S23 Ultra va fi asemănătoare cu a predecesorului său. Va avea doar o creștere în jur de 0,1 – 0,2 mm ca dimensiuni. Grosimea ar trebui să fie de 8,9 mm, iar dispozitivul va avea o baterie de 5.000 mAh. Ecranul va fi același de 6,8 inch (17,27 cm) și rezoluția 3088 x 1440 pixeli. Deși Galaxy S23 Ultra nu va vedea prea multe schimbări fizice, dispozitivul va fi alimentat probabil de Snapdragon 8 Gen 2+, nelansat în prezent. În consecință, performanța acestuia din urmă va determina în cele din urmă cât de mult va fi upgrade-ul la S23 Ultra.

La aceste informații mai putem adăuga ceea ce a apărut anterior. Am aflat despre o cameră principală de 200MP care cel mai probabil va fi una nouă. Deci nici Samsung ISOCELL HP1, nici ISOCELL HP3. Bateria va fi una identică cu S22 Ultra (5.000mAh). Recent a apărut o informație despre un senzor de amprente sub display mai mare, care poate citi amprentele a două degete în același timp. Samsung are un brevet pentru utilizare scanerului de amprente oriunde pe ecran, poate va ajunge pe viitorul S23 Ultra.

Potrivit Biometrics Institute între elementele care pot fi măsurate pentru a particulariza o ființă umană se numără: amprentele digitale; trăsăturile feței; caracteristicile irisului; geometria palmei și a degetelor; vocea și profilul ADN.

Trebuie să amintim că Samsung a explicat anterior că Galaxy S Ultra va fi succesorul spiritual al gamei Galaxy Note. Prin urmare, cu excepția lui Fold 4, S23 Ultra va fi smartphone-ul premium Samsung cu ecran mare pentru 2023. În același timp și singurul telefon Samsung, în afară de Galaxy Z Fold, care va fi compatibil cu S Pen.