Galaxy S24: randări oficiale în toate cele patru culori

237
Culori Galaxy S24
Sursă foto: AndroidHeadlines

Cu mai puțin de o lună înainte de lansarea seriei Galaxy S24 entuziasmul în rândul fanilor și pasionaților de tehnologie Samsung este la un nivel maxim. Pentru a spori și mai mult aceste așteptări avem acum fotografii oficiale ale modelului Galaxy S24 de bază în toate cele patru culori. Randările vă oferă o privire atentă asupra telefonului din diverse unghiuri, detaliând designul său înainte de lansare.

Fotografiile, publicate în exclusivitate de colegii noștri de la AndroidHeadlines, arată pe Galaxy S24 în cele patru culori care vor fi disponibile la nivel global: Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet și Amber Yellow – Onyx negru, Gri marmură, Violet cobalt și Galben chihlimbar. Fotografiile provin dintr-o sursă de încredere și confidențială. De asemenea, așteptăm culorile albastru, verde și portocaliu exclusiv pe site-ul oficial Samsung.

Galaxy S24 are colțuri rotunjite și o față plată. Panoul din spate este, de asemenea, plat, dar cu o margine ușor teșită. Samsung a aplatizat, de asemenea, butoanele de pornire și de volum, ambele stau în partea dreaptă. Cadrul este complet plat și are linii de antenă, confirmând un corp metalic Armor Aluminium. Galaxy S24 Ultra este singurul care va primi un cadru de titan. În față, noul flagship Samsung are rame simetrice pentru afișaj și un decupaj central sus pentru camera selfie. Toată seria S24 va același tip de design, inclusiv Ultra.

Matricea camerelor spate rămâne neschimbată în viitoarea serie emblematică. Avem trei inele de cameră care ies individual din panoul din spate într-o poziționare verticală. Blițul LED se află lângă cele trei camere, poziționat între cele două camere de sus. Vorbim aici de modelul de bază Samsung Galaxy S24.

Ecranul OLED LTPO (low-temperature polycrystalline oxide) este un tip de afișaj OLED, un mix de TPS, LTPS și TFT. Acest ecran duce la o economie de energie de aproximativ 15%. Ecranele LTPO sunt mai scumpe și mult mai dificil de realizat.

Galaxy S24 are un ecran Dynamic AMOLED de 6,2 inch (15,75 cm). Este un ecran OLED LTPO cu o rată de reîmprospătare variabilă de 48-120 Hz și o rezoluție full HD+ (2340 x 1080 pixeli). Compania a rezervat display-ul WQHD+ pentru celelalte două modele. Cu toate acestea, noile telefoane vor avea o luminozitate de vârf de 2.500 de niți, sau poate chiar mai mult.

Galaxy S24 va avea procesorul Exynos 2400 pe unele piețe, inclusiv în Europa. În SUA, Samsung va livra telefonul cu Snapdragon 8 Gen 3 overclockat. Este aceeași poveste pentru modelul „Plus”. Între timp, Galaxy S24 Ultra este de așteptat să includă procesorul Qualcomm la nivel global.

Pe partea de memorie RAM modelul de bază va avea 8GB de RAM, cu mențiunea că pe unele piețe poate fi lansat cu 12GB de RAM. Opțiunea de stocare de bază a Galaxy S24 poate enerva destui fani Samsung. Compania oferă stocare de bază de 128GB pe telefon, cu o opțiune de 256GB. Nu este clar dacă varianta de 128GB are o soluție de stocare UFS 3.1 sau UFS 4.0. Varianta de 128GB a lui Galaxy S23 are UFS 3.1 deoarece Samsung nu a făcut cipuri UFS 4.0 cu capacitate de stocare de 128GB. Celelalte două modele din seria Galaxy S24 încep de la 256GB de stocare.

Inteligența artificială este peste tot în viitoarea serie emblematică Samsung, nu doar la camere. Veți putea folosi AI pentru a genera imagini de fundal bazate pe cuvinte cheie text. De asemenea, puteți adăuga diverse efecte meteorologice pe ecranul de blocare. În plus, telefonul poate limita în mod inteligent încărcarea la 80% atunci când dormi noaptea, păstrând sănătatea bateriei. Încărcarea se va relua chiar înainte de a vă trezi, astfel încât să aveți o baterie complet încărcată dimineața.

AI vă va permite, de asemenea, să adăugați sau să eliminați obiecte din fotografii și videoclipuri de pe Galaxy S24. Dacă doriți să extindeți o fotografie pentru a adăuga un prieten la cadru, puteți face și asta. Telefonul își poate aminti și ultimele editări. Pe de altă parte, Samsung Notes poate aranja și rezuma notele cu punctele cheie. Dacă doriți să faceți rapid o căutare pe internet pentru ceva pe ecran, puteți desena un cerc în jurul acestuia, iar Galaxy S24 va efectua o căutare pe web.

Aplicația de înregistrare vocală a Samsung poate identifica zece voci diferite și le poate eticheta. Poate chiar transcrie înregistrările și rezuma ceea ce a spus fiecare persoană într-o înregistrare. Galaxy S24 poate chiar scoate puncte cheie din apelurile audio și poate recomanda acțiuni în funcție de ceea ce ați vorbit. Poate recomanda și acțiuni bazate pe conținutul capturilor de ecran. Bixby Text Call, care poate transcrie apeluri, acceptă traducerea apelurilor pe noul flagship Samsung.

Samsung va oferi conectivitate prin satelit pe toate cele trei modele Galaxy S24. Când nu aveți o conexiune de rețea celulară, puteți utiliza conexiunea prin satelit încorporată pentru a trimite mesaje text scurte. Funcția vă va fi utilă atunci când sunteți pierdut și nu vă puteți conecta la o rețea celulară. Puteți contacta serviciile de urgență prin satelit. Solicitarea de salvare va include locația dvs., astfel încât să puteți fi urmărit de salvatori.

Alte specificații diverse pentru Galaxy S24 includ un scaner de amprentă cu ultrasunete sub afișaj, Samsung DeX, Samsung Wireless DeX, Ultra-Wideband (UWB), difuzoare stereo reglate de AKG, Bluetooth 5.3 și rezistență la praf și apă IP68. În ceea ce privește capacitatea bateriei, Samsung adaugă cu 100 mAh în plus Galaxy S24, ducând capacitatea sa totală la 4.000 mAh. Încărcarea rămâne la doar 25W.

Poate un lucru foarte important pentru viitorii cumpărători, prețul lui Samsung Galaxy S24 nu va crește față de modelul de anul trecut.