Galaxy S24 Ultra: design optimizat și foarte multă inteligență artificială

284
Galaxy S24 Ultra design optimizat
Sursa foto: via hdblog.it

Galaxy S24 Ultra nu va fi o revoluție, ci un rafinament al modelului anterior. Leakerul Ice Universe este convins de acest lucru, publicând noi imagini cu modelul Ultra pe site-ul chinezesc Weibo. Vedem astfel viitorul smartphone-ul de vârf cu un design care îl reflectă în mod substanțial pe cel al lui Galaxy S23 Ultra. Cea mai evidentă îmbunătățire este reprezentată de marginile subțiri și omogene, așa cum au evidențiat recent și husele pentru ecran.

Un alt aspect care iese la iveală se referă la display-ul lui Samsung Galaxy S24 Ultra, potrivit site-ului italian HDBlog. Ecranul va fi plat, dar cu o foarte ușoară curbură la margini pentru a da o senzație de continuitate în trecerea de la sticlă la rama metalică. Apropo, încă nu este foarte clar dacă rama laterală pe Ultra va fi din titan. Majoritatea zvonurilor susțin acest lucru, dar încă apar și informații că va fi din inox.

Din punct de vedere estetic, nu ar fi de așteptat alte inovații. Ne așteptăm așadar la un dispozitiv care să urmeze linia estetică a modelului anterior și care să concentreze majoritatea inovațiilor pe partea software. Deci Galaxy S24 Ultra va semăna în mare măsură cu Samsung Galaxy S23 Ultra. Nu este prima dată când Samsung se inspiră puternic din modelul precedent pentru flag-shipul său de ultimă generație.

De fapt, inteligența artificială a Galaxy AI va fi adevărata revoluție a gamei 2024. Am scris deja despre funcționalitatea Live Translate Call care va permite utilizatorilor să traducă apelurile telefonice în timp real atât în ​​modul audio, cât și în modul text. AI va fi prezentă peste tot și va putea analiza comportamentul utilizatorului pentru a oferi informațiile potrivite la momentul potrivit. De exemplu, inteligența artificială va putea analiza traseul care va fi parcurs, oferind în consecință informații despre vreme și trafic.

Numele Gauss vine de la Carl Friedrich Gauss, matematician, fizician, statistician, astronom, geodez și astronom german. Este considerat unul dintre cei mai mari oameni de știință germani. Mai multe școli din Germania și din lume îi poartă numele.

Noua tehnologie bazată pe Samsung Gauss va face din Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra primele telefoane care integrează servicii de acest gen. „Samsung Gauss Language îmbunătățește eficiența muncii facilitând sarcini precum scrierea de e-mailuri, rezumarea documentelor și traducerea conținutului”. A spus recent Samsung într-un comunicat de presă.

Până acum au apărut mai multe zvonuri, neconfirmate de Samsung, despre specificațiile lui Galaxy S24 Ultra. Știm din tradiția ultimilor ani că aceste zvonuri vor fi în foarte mare parte confirmate cu ocazia lansării.

Un ecran Dynamic AMOLED tip LTPO cu diagonala de 6,8 inch (17,27 cm) și rezoluție WQHD+ ne va încânta privirea. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy, până la 16 GB RAM și Android 14 (One UI 6.0) vor fi pe partea de software. În departamentul foto vom avea o cameră de 200 MP, două telefoto de 10 MP 3x și 50 MP 5x, însoțite de una ultra-wide de 12 megapixeli. Frontal Galaxy S24 Ultra va avea o cameră de 12 MP. Nu va lipsi certificarea IP68 și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare de 45 W.