Galaxy S24 Ultra: imagini cu primul poster oficial

247
Galaxy S24 Ultra poster oficial
Sursă foto: SamMobile

Noul an aduce știri proaspete pentru primii fanii Samsung, cu referire la Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. În prim plan aici este modelul Ultra. Mai multe afișe promoționale, cu s-au fără știrea Samsung, au apărut în Brazilia. Afișele promoționale oficiale ale succesorului Galaxy S23 Ultra arată o imagine de foarte înaltă rezoluție a lui Galaxy S24 Ultra. Mai mult, un leaker confirmă și două noi caracteristici video interesante în următorul flagship al camerei Samsung.

Ultimele ore au adus mult mai multe indicii și scurgeri de informații despre succesorul lui Samsung Galaxy S23 Ultra. Acesta, chiar dacă este un telefon foarte bun, trece încet, dar sigur, în plan secund. Voit sau nu, în mai multe magazine oficiale Samsung din Brazilia, Galaxy S24 Ultra a sosit deja sub formă de afișe promoționale timpurii.

Un fan de tehnologie plin de resurse a scanat codul QR vizibil în posterul promoțional și a reușit să obțină o privire timpurie, de foarte înaltă rezoluție cu Galaxy S24 Ultra. Tradus din portugheză, pe poster scrie „Com o poder do Galaxy AI – Cu puterea Galaxy AI”, o referire clară la concentrarea viitoare a Samsung pe inteligența artificială. De altfel, semnificația cuvântului „Samsung” în coreeană este simbolizată de cele trei stele, care probabil vor fi din ce în ce mai vizibile ca sigla pentru IA Samsung în viitor.

Fotografia a fost făcută și postată pe X (de @sondesix) și prezintă în mod clar designul, camerele și termenul „Galaxy AI”. De asemenea, se poate vedea stiloul S Pen asortat în culori. Se pare că există două microfoane în partea de sus a telefonului, potrivit Notebookcheck.

Deoarece există o linie de antenă pe partea superioară a cadrului telefonului, se pare că telefonul folosește un cadru metalic și mai multe scurgeri indică un cadru de titan pentru o rezistență sporită. În imaginea publicată se poate vedea telefonul Samsung Galaxy S24 Ultra în versiunea de culoare Titanium Grey.

FPS – frames per second sau cadre pe secundă. Este de obicei frecvența la care imaginile(cadrele) sunt înregistrate sau afișate. Ochiul uman poate procesa 10 – 12 imagini/secundă și le poate percepe individual. Ratele mai mari sunt percepute ca mișcare.

Am scris la sfârșitul anului că Samsung aduce înregistrarea 4K la 120 fps odată cu lansarea lui Galaxy S24 Ultra. Rămâne de văzut dacă acest lucru va fi de fapt disponibil în One UI 6.1, dar Ice Universe a confirmat încă o dată că va fi cel puțin posibilă comutarea între distanțe focale (adică „zoom”) la 4K 60fps în timpul înregistrării, ceea ce nu funcționează în prezent pe Galaxy S23 Ultra.