Galaxy S24 Ultra va avea o cameră telefoto de 50 MP cu zoom optic 3X

296
Galaxy S24 Ultra va avea o cameră telefoto de 50 MP cu zoom optic 3X
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Chiar dacă seria Galaxy S24 este la peste șase luni distanță de lansare tot mai multe informații apar despre viitoarele telefoane. Acum am aflat că Galaxy S24 Ultra poate primi o nouă cameră telefoto de 50 MP cu zoom optic 3X. Acest lucru reprezintă o actualizare masivă față de teleobiectivul existent de 10 megapixeli de pe Galaxy 23 Ultra.

Samsung a folosit o configurație similară a departamentului foto în ultimii doi ani, doar îmbunătățiri minore am primit. Potrivit lui Ice Universe, citat de MySmartPrice, Samsung Galaxy S24 Ultra va avea o camera telefoto nouă de 50 MP cu zoom optic 3X. Dacă zvonul se va adeveri, atunci se pare că Samsung se concentrează să îmbunătățească calitatea imaginii camerelor sale cu zoom, mai degrabă decât să extindă în continuare capacitățile de zoom.

Galaxy S23 Ultra produce unul dintre cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de imagini mărite. Odată cu creșterea rezoluției la teleobiectiv, calitatea imaginii este de așteptat să devină mai bună, cu detalii mai clare. Cu toate acestea, informația de la Ice Universe pare să contrazică una mai veche. Cu câteva săptămâni în urmă, același Ice Universe a scris pe Twitter că nu vor fi schimbări mari pe S24 Ultra în privința camerelor. Repetăm, mai sunt peste șase luni până la lansarea acestui telefon și multe se mai pot schimba.

Cameră telefoto de 50 MP cu zoom optic 3X pe Galaxy S24 Ultra

Dispozitivele populare, seria Galaxy S și iPhone-urile, apar frecvent în diferite zvonuri înainte de lansare. Prin urmare, vă recomandăm să luați aceste zvonuri cu un gram de reținere până la o confirmare oficială. Dacă doriți să cumpărați Galaxy S23 Ultra, atunci nu ar trebui să lăsați astfel de scurgeri să vă afecteze decizia de cumpărare. Cu excepția cazului în care caracteristica este confirmată direct de Samsung, este întotdeauna recomandat să cumpărați cel mai bun telefon disponibil în acel moment, decât să așteptați altceva. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane Galaxy pe care le puteți cumpăra în acest moment!

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site care se adresează fanilor Samsung cu peste 10.000 de articole publicate. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt impuse de Google.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ce știm până acum. Se așteaptă ca S24 Ultra să aibă un design similar cu Galaxy S23 Ultra. Dispozitivul va primi sigur un procesor actualizat cu Exynos 2400 sau Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, în funcție de regiune.

Ne așteptăm la un ecran Dynamic AMOLED de 6,8 inch (17,27 cm) cu rata de reîmprospătare de 144Hz. Cel mai probabil S Pen-ul rămâne, fiind unul dintre factorii de evidențiere ai Samsung. De asemenea, cele patru camere vor fi păstrate. S24 Ultra va avea o cameră principală de 200 MP, una de 12 MP ultra-wide, una telefoto de 50 MP cu zoom optic 3X și una tip periscop de 10 MP.

Galaxy S24 Ultra a primit recent o certificare Dekra. Am aflat astfel că dispozitivul va primi o baterie de 5.100 mAh. Aceasta reprezintă o creștere cu 100 mAh față de predecesorul său. Alte detalii despre viitorul telefon nu au apărut încă.