Galaxy S24 Ultra va veni cu modificări minore la camerele foto

168
Galaxy S24 Ultra
Sursa foto: via hdblog.it

Se așteaptă ca Samsung să lanseze seria Galaxy S24 – Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra – în primul trimestru al anului 2024. Galaxy S23 Ultra a debutat ca primul telefon al companiei cu o cameră de 200 de megapixeli. A venit și cu o nouă cameră selfie. Dar, va exista un upgrade semnificativ în departamentul de cameră al lui Galaxy S24 Ultra?

Citând surse media sud-coreene, cunoscutul Ice Universe a dezvăluit specificațiile camerelor spate ale modelului Ultra. Potrivit GizmoChina, Universul de Ghiață a dezvăluit că Galaxy S24 Ultra va avea o cameră Samsung ISOCELL HP2 de 200MP. Aceasta va fi însoțită de un obiectiv Sony IMX564 ultra-wide de 12 megapixeli și o cameră teleobiectivă Sony IMX754 de 10MP cu zoom optic 3x. Aceste camere sunt disponibile și în configurația foto spate a lui Galaxy S23 Ultra.

Fără mai schimbări în domeniul foto pe Galaxy S24 Ultra față de S23 Ultra

Modulul camerei Galaxy S24 Ultra va include și o versiune ușor modificată a camerei teleobiectiv periscop de 10 megapixeli cu zoom optic 10x. Deci, acesta va fi probabil singurul upgrade de nivel greu pe care S24 Ultra îl va oferi. Îmbunătățirile semnificative ale performanței camerei S24 Ultra sunt de așteptat să provină în principal din progresele în software și procesare.

Un sistem de focalizare automata – autofocus (AF) utilizează un senzor, un sistem de control și un motor pentru a focaliza pe un punct /zonă selectate automat sau manual. Unele sisteme AF se bazează pe un singur senzor, altele mai mulți.

Un bliț LED și o unitate de autofocus laser vor fi, de asemenea, prezente lângă camerele foto spate. Ice Universe nu a dat niciun detaliu despre camera selfie de pe Galaxy S24 Ultra. Probabil Samsung va păstra camera sefie de 12 megapixeli, care a debutat în acest an pe Galaxy S23 Ultra. În prezent, nu există informații despre specificațiile camerelor spate pe Galaxy S24 și Galaxy S24+.

Compania Qualcomm va anunța procesorul Snapdragon 8 Gen 3 în octombrie a acestui an. Ne așteptăm ca o versiune overclockată a cipului numită Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy și fie pe seria Galaxy S24. În timp ce piețele precum Asia și America de Nord se așteaptă să primească versiunea Snapdragon a gamei S24, Samsung poate lansa variantele cu procesorul Exynos 2400 în Europa.