Câteva funcții pe Galaxy S23 Ultra despre se vorbește mai puțin

620
Galaxy S23 Ultra
Sursă foto: via Mashable

Samsung Galaxy S23 Ultra a fost un subiect fierbinte în ultimul timp și va mai fi în continuare. Este unul dintre cele mai avansate smartphone-uri premium de pe piață și este comparat cel mai mult cu Apple iPhone 14 Pro și Google Pixel 7 Pro. De la lansare, toată lumea vorbește despre camera sa de 200MP, capabilitățile excelente de zoom și despre procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy. Dar, acestea nu sunt singurele caracteristici care sunt actualizate pe noul telefon, mai sunt și altele despre care se vorbește mai puțin.

În acest articol, via TizenHelp, vă vom arăta câteva dintre cele mai bune caracteristici ale Galaxy S23 Ultra despre care nimeni nu prea vorbește. Acestea sunt caracteristici din fiecare categorie, de la cameră la procesor, la afișaj și până la calitatea sunetului. Să vedem care sunt acele caracteristici demne de remarcat.

Caracteristici mai puțin vizibile pe Galaxy S23 Ultra

1. Ray Tracing pentru jocuri pe Galaxy S23 Ultra. Cu procesorul puternic și overclockat Snapdragon 8 Gen 2, utilizatorii pot juca acum jocuri de Ray Tracing pe S23 Ultra. Telefonul oferă o experiență de joc asemănătoare PC-ului sau a unei console. Iar cu Ray Rracing telefonul este foarte pregătit pentru asta. Dacă nu sunteți familiarizat cu metoda jocului de urmărire a razelor, atunci este o tehnică care stimulează comportamentul luminii din lumea reală, făcându-l mai realist. În viitor, Play Store va primi mai multe astfel de jocuri, iar utilizatorii pot simți acest lucru.

2. Cameră de vapori de 2,7 ori mai mare. În ciuda performanțelor mai mari, dispozitivul tău va rămâne mai rece pentru mai mult timp datorită unei camere de vapori îmbunătățite. Include o cameră de vapori de 2,7 ori mai mare la modelul Ultra pentru a-l menține rece în jocurile cu grafică înaltă. Noua cameră de vapori este, de asemenea, eficientă din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă mai multă durată de viață a bateriei în același pachet.

Camerele de vapori sunt tuburi metalice plate sigilate în vid, cu puțin lichid. Când telefonul se încălzește, lichidul se transformă în gaz, se răcește și se condensează. Lichidul merge spre sursa de căldură printr-un canal și disipează căldura.

3. Calitatea audio mult îmbunătățită. Mulți utilizatori au fost nemulțumiți de difuzoarele aflate pe Samsung Galaxy S22 Ultra.  Au fost posesori de S22 Ultra care au considerat difuzoarele de calitate medie. Acum lucrurile s-au îmbunătățit foarte mult la Galaxy S23 Ultra. Sună mai bine, sunt mai puternice și au un bas mult mai bun. Este o îmbunătățire majoră dar sunetul este acum mult mai bun pe acest telefon emblematic. Utilizatorii care au venit din seria Galaxy S20 vor simți cu siguranță o mare diferență în calitatea sunetului.

Modul video Super Stady acceptă rezoluție QHD

4. Fotografiile și clipurile video în lumină slabă sunt mult mai bune. Acum, fanii Samsung pot spune că S23 Ultra poate face fotografii și videoclipuri excelente în lumină slabă. Fotografiile în lumină slabă sunt mult mai bune și pot fi comparabile cu iPhone 14 Pro Max. Camera ISOCELL HP2 de 200MP arată în sfârșit ce poate. Reduce zgomotul, echilibrează expunerea, evidențiază clar textele, folosește VDIS adaptiv și stabilizarea limitei optice de 2x în videoclipuri. Super!

5. Modul video Super Stady acceptă rezoluție QHD. Alături de senzorii camerei, Samsung a îmbunătățit și funcțiile interne ale camerei. Acum acceptă modul video Super Stady – super stabil în rezoluție QHD. Anterior, era limitat la rezoluția de 1080p și a fost actualizat la rezoluția QHD. Acest lucru îi va ajuta pe utilizatori să realizeze videoclipuri mai bune fără a influența negativ filmările și calitatea video.

6. Asistență foarte bună pentru aplicații terță parte. Principalul lucru pe care utilizatorii îl apreciază la seria Apple iPhone este ecosistemul său bogat cu aplicații terțe. Puteți face fotografii și le puteți partaja pe diferite platforme de social media fără a da atingerea finală. Samsung a făcut unele eforturi pentru a îmbunătăți primele fotografii pentru a le partaja pe WhatsApp, Instagram, Snapchat, TikTok și alte aplicații. Calitatea imaginii sau video este excelentă, iar prietenii sau familia dvs. de pe rețelele sociale vor vedea imagini foarte clare.

Acum, când folosiți Samsung Galaxy S23 Ultra, dacă sunteți puțin mai atenți veți observa ce plus aduc lucrurile amintite mai sus.