Galaxy S25 Ultra probabil cel mai subțire telefon Ultra de până acum

79
Galaxy S25 Ultra
Sursă foto: AndroidCentral

Informațiile despre Galaxy S25 Ultra sunt tot mai multe în ultimul timp, chiar zilele trecute am aflat noi detalii despre viitorul purtătorul de drapel al seriei Galaxy S25. Anterior am aflată că Samsung Galaxy S25 Ultra ar putea primi o variantă cu 16GB de memorie RAM. Ar fi pentru prima dată când se întâmplă acest lucru de la Galaxy S20 Ultra și Galaxy S21 Ultra încoace.

De asemenea, am aflat că Samsung Galaxy S25 Ultra ar putea veni cu o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 45W, similar cu Galaxy S24 Ultra de anul acesta. Cu toate acestea ne așteptăm la o baterie cu o capacitate mai mare pentru S25 Ultra. Chiar sunt zvonuri că telefonul va fi echipat cu o baterie de 5.500 mAh și încărcare rapidă de 65W. Momentan doar zvonuri. În urmă cu câteva zile, am aflat că trei dintre cele patru camere de pe S25 Ultra de anul viitor vor primi o actualizare majoră.

Acum, Neowin, care citează pe Ice Universe, susține că Galaxy S25 Ultra ar putea avea o grosime a corpului de 8,4 mm. Pentru comparație, Galaxy S24 Ultra măsoară 8,6 mm. Dacă informația se adeverește, S25 Ultra va fi cel mai subțire telefon Ultra de la Galaxy Note 20 Ultra. Ce telefon acest Galaxy S20 Ultra!

Neowin.net este un site a fost lansat în octombrie 2000 de Steven Parker și Marcel Klum. Are sediul în Plymouth, Michigan, SUA și este un site de știri tehnologice care se concentrează activ pe Microsoft, Apple și uneori Linux.

Ice Universe a mai adăugat că S25 Ultra ar putea trece la alt design, cu margini rotunde, design folosit anterior de Samsung. Acest lucru sugerează că Samsung va renunța la design-ul folosit pentru Galaxy S24 Ultra în acest an. Rămâne de văzut dacă Samsung va reveni la afișajul curbat pentru Galaxy S25 Ultra sau nu.

Sunt zvonuri că Samsung va lansa seria Galaxy S25 tot cu două cipuri. Asta înseamnă că vom vedea Snapdragon 8 Gen 4 și Exynos 2500 în modelele Galaxy S25 pentru diferite regiuni. Recent Samsung a dezmințit că Exynos 2500 are probleme. Mai mult, sunt informații că ar putea fi mai puternic decât omologul său Snapdragon.

Recent a apărut și o informație oarecum șocantă, că Samsung ar putea alimenta unele modele din seria Galaxy S25 cu un cipset MediaTek. Motivul din spatele acestei mișcări s-a zvonit că a fi creșterea costului procesorului Snapdragon 8 Gen 4.