Samsung Galaxy S30 Ultra cu o cameră sub afișaj, concept video

1472

Tocmai a apărut unul dintre primele concepte ale viitorului smartphone Samsung Galaxy S30 Ultra. Acest design conceptual vine de la Concept Creator (în parteneriat cu SamMobile) într-un format video și a fost publicat pe YouTube. Momentan nu este foarte clar dacă viitoarele telefoane Samsung Galaxy S ce vor fi lansate anul viitor vor avea marca „S21” sau „S30”. Se pare că acest designer a ales numele, el merge pe Galaxy S30 Ultra în acest concept video.

Telefonul continuă pe urmele seriei Galaxy S20 în ceea ce privește designul, dar cu o schimbare majoră. Acest telefon are o cameră sub-afișaj. Sigur că încă nu se știe cu certitudine acest lucru. Dar, seria Galaxy S30 este posibil să vină cu o astfel de tehnologie, cel puțin conform zvonurilor. Dar, este posibil ca Samsung să utilizeze un ecran cu gaură pentru camera din afișaj. Este prea devreme pentru a confirma acest lucru, multe se pot schimba până la lansare. Dar în acest concept, prin intermediul Android Headlines, vedem un Samsung Galaxy S30 Ultra cu o cameră sub ecran este extrem de elegant.

Probabil procesorul Snapdragon 875 pe Galaxy S30 Ultra

Galaxy S30 Ultra prezentat aici apare aproape fără rame laterale, iar afișajul său este ușor curbat. Cadrul său este realizat din metal, în timp ce există sticlă în față și în spate. Toate tastele fizice pot fi găsite în partea dreaptă, în timp ce difuzorul principal este în partea de jos, împreună cu portul USB Type-C. Liniile antenei sunt vizibile pe diferite părți ale cadrului telefonului.

O tăviță pentru cartela SIM este plasată în partea de sus a telefonului, împreună cu un microfon care anulează zgomotul. Un difuzor abia vizibil este plasat și el în partea de sus a ecranului telefonului. Telefonul este imaginat în câteva opțiuni de culoare roșie, albă, neagră și verde.

Amplasarea antenei la un smartphone va fi aproape întotdeauna în partea inferioară al dispozitivului. Motivul pentru acest lucru se datorează cerințelor SAR și pentru că specificațiile pentru rata specifică de absorbție se măsoară pentru cap. O antenă de telefon are ~15,2 cm lungime.

În partea din spate a telefonului Samsung se observă un modul de cameră plasat în colțul din stânga sus. Acest modul găzduiește trei senzori de cameră, dintre care unul este o cameră tip periscop. În afară de aceasta, un bliț LED este plasat acolo, împreună cu câțiva senzori suplimentari. Capacul din spate a telefonului este ușor curbat. Sunt câteva lucruri diferite față de seria Galaxy S20 și mai ales de seria Galaxy S10.

Seria Samsung Galaxy S30 va fi aproape sigur alimentată de Snapdragon 875 în SUA și China. Procesorul Exynos 1000 probabil va alimenta dispozitivele din Europa și India. Sistemul de operare Android 11 va fi disponibil din cutie împreună cu cea mai nouă memorie RAM și UFS. Este de așteptat o încărcare rapidă prin cablu și fără fir, precum și un scaner de amprentă pe ecran.