Samsung Galaxy S7 și S7 Edge primesc o nouă actualizare de software

1514
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, cu o vârstă de aproape cinci ani, primesc o nouă actualizare de software. Samsung Galaxy S7 și S7 Edge nu mai sunt oficial eligibile pentru actualizări de software. În luna martie în acest an, când cele două au beneficiat de un patch de securitate, mulți au considerat că este ultima lor actualizare.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au fost și sunt două smartphone-uri extraordinare chiar dacă timpul lasă inevitabil urme. Din fericire pentru proprietarii acestor două telefoane, acum este lansată o nouă actualizare, conform colegilor noștri de la SamMobile. Seria Galaxy S7 primește patch-ul de securitate din septembrie 2020.

Galaxy S7 și S7 Edge două modele de excepție

Telefoanele au fost lansate în luna februarie 2016 cu sistemul de operare Android 6.0. În 2018, au fost actualizate la Android 8 Oreo, care a fost ultima lor actualizare a sistemului de operare. În prezent, utilizatorii de Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge din Marea Britanie și Canada primesc actualizarea de securitate din septembrie 2020. Patch-ul ocupă un spațiu de memorie de aproape 70 MB și probabil va ajunge în curând pe toate celelalte piețe.

Samsung s-a angajat recent să treacă la trei ani de actualizări ale sistemului de operare Android. Dar acest lucru se aplică doar flagship-urilor recente, pentru unele telefoane din seria Galaxy A și pentru telefoanele pliabile.

Android 8 Oreo este a opta actualizare majoră și a 15-a versiune a sistemului de operare Android. Pe 21 august 2017, cu ocazia unei eclipse de soare în SUA, Google a organizat un eveniment la 14th Street Park pentru lansarea versiunii Android 8 Oreo.

Compania rezolvă de multe vulnerabilitățile critice de pe telefoanele mai vechi care nu mai sunt eligibile pentru actualizări. Acest lucru este cazul și pentru S7 și S7 Edge, modele care au rămas la sufletul companiei Samsung. Este lăudabil să vedem telefoane Samsung care nu se mai califică pentru actualizări de securitate trimestriale, primind actualizări de securitate. 👍 Bravo Samsung! 👏

Conform informațiilor via PhoneArena, actualizarea software îmbunătățește performanța și stabilitatea dispozitivului și, de asemenea, elimină unele erori. Dacă nu ați primit încă actualizarea de securitate puteți verifica manual. Pur și simplu accesați Setări, apoi navigați la Actualizare software, apoi atingeți Descărcați și instalați.