Actualizarea oficială Galaxy S8 cu Android Pie pe tot mai multe piețe

2368

Actualizare 26.02.2019!

Android 9 Pie pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ este disponibil în România!

A început actualizarea telefoanelor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ cu Android Pie în România. Momentan este disponibilă pentru utilizatorii telefoanelor care nu sunt blocate în rețea. Pentru cei ce sunt blocați în rețelele de telefonie mobilă actualizarea va fi disponibilă peste câteva săptămâni, posibil și mai repede. Actualizarea ocupă un spațiu de 1,6 GB. Vă recomandăm să aveți telefonul încărcat și să fiți conectați la Wi-Fi pentru a nu genera costuri suplimentare.

Samsung a început să lanseze Android Pie pentru Galaxy S8 și S8+ acum câteva zile. Conform ultimelor informații primite actualizarea a început să ajungă în tot mai multe țări. Germania a fost prima țară ce a primit actualizarea, a urmat India, cel puțin conform informațiilor. Acum, mai multe surse din Letonia, Portugalia, Rusia și Spania susțin că actualizarea se îndreaptă și către telefoanele din aceste țări, ceea ce înseamnă cu siguranță o lansare la nivel global.

Nu uitați că actualizarea ajunge mai întâi la smartphone-urile libere de rețea. Telefoanele mobile blocate în rețelele locale de telefonie mobilă vor trebui să aștepte un pic mai mult pentru a obține actualizarea. Nu avem nici o informație privind lansarea actualizării lui S8 și S8+ cu Android 9 Pie în România. Actualizarea este în mai multe țări din jur, așa că este doar o chestiune de zile până ajunge în România.

Android Pie pe Galaxy S8 aduce îmbunătățiri considerabile față de Oreo

Pentru cei care au făcut parte din programul beta, nu este cazul utilizatorilor din România, actualizările vor fi considerabil mai mici, în jur de 500 MB. O actualizare completă are aproximativ 1,6 GB, deși poate varia ușor în funcție de țară, conform AndroidHeadlines. Versiunea software este G950FXXU4DSBA și G955FXXU4DSBA pentru Galaxy S8 și respectiv S8+, această versiune poate fi modificată pe dispozitivele blocate de operatorii de telefonie.

Vorbind despre programul beta, se pare că Samsung trimite notificări care confirmă încheierea programului Android beta. În anunțul său, Samsung notează că nu va mai lansa niciun software Beta, în timp ce utilizarea feedback-ului beta va fi oprită. Aceasta este o mișcare așteptată, considerând că versiunea stabilă a Android 9 Pie este gata pentru Samsung Galaxy S8 și S8+.

Adaptive Battery este o caracteristică nou-nouță, pentru economisirea energiei bateriei. Limitează accesul aplicațiilor la resursele dispozitivului pe baza modelelor de utilizare ale utilizatorului. Există cinci moduri de economisire: active (activă), working set (set de lucru), frequent (frecvente), rare și never (niciodată).

A durat destul de mult timp ca Samsung să aducă Android Pie pe seria Galaxy S9 si Note 9. Acum este frumos să vedem că gigantul tech aduce Android Pie pe telefoanele sale emblematice lansate în 2017. Samsung Galaxy S8 și S8+ au fost prezentate în martie 2017 și disponibile pe piață din luna aprilie. O mulțime de utilizatori folosesc smartphone-urile Galaxy S8, sunt telefoane foarte bune cu adevărat convingătoare pentru oricine.

Android 9 Pie va aduce o nouă viață pe Samsung Galaxy S8 și S8+

Într-un fel, Android Pie este o îmbunătățire considerabilă atât în ceea ce privește Android 7.0 Nougat, cât și Android 8.0 Oreo. Și, fără să punem la socoteală noua interfață Samsung One UI. Android Pie, pe cont propriu, aduce o serie de îmbunătățiri și o serie de caracteristici. Adaptive Battery și Brightness Adaptive merită menționate deoarece aduc o viață mai bună bateriei în S8 și S8+. De asemenea, veți observa unele modificări în meniul de accesibilitate iar selectarea textului este mai ușoară cu Pie.

Samsung aduce noile gesturi de navigare cu Android Pie, împreună cu noua interfață One UI. Un UI considerabil diferit de Samsung Experience, deoarece pune accent pe utilizarea cu o singură mână. Aplicațiile Samsung sunt adaptate pentru utilizare cu o singură mână și veți observa o serie de modificări ale designului UI în general. UI (user interface) pare acum mai rafinat, chiar dacă este încă destul de colorat, dar într-un mod bun, arată mai modern. Totodată, meniul de prezentare generală se schimbă, este orizontal acum, comparativ cu cel vertical aflat pe Galaxy S8 și S8+.

În prezent, actualizarea se extinde în țările enumerate mai jos. Vom actualiza, de asemenea, această listă, pe măsură ce extinderea va continua. Această nouă actualizare aduce și patch-urile de securitate din februarie 2019 cu rezolvarea diferitelor erori de software.

Țări în care actualizarea a început: Germania, Suedia, Norvegia, Olanda, Danemarca, India (pentru utilizatorii beta), Belgia, Portugalia, Italia, Marea Britanie (pentru cei liberi de rețea) și Finlanda.

Sperăm că actualizarea Android Pie pentru Galaxy S8 și S8+ va ajunge în cel mai scurt timp și în România. Urmăriți-ne pe iLoveSamsung pentru a afla momentul lansării actualizării în România!