Galaxy S8 primește actualizarea AR Emoji și Super Slow-Motion

1053

Samsung a lansat o nouă actualizare a firmware-ului pentru Galaxy Note 8 săptămâna trecută. Aceasta vine pe fondul informațiilor potrivit cărora ar putea fi transferată caracteristica AR Emoji în acest phablet. Conform site-ului SamMobile exact asta a făcut actualizarea firmware-ului. De asemenea, a adus modul video Super Slow-Motion pe lângă patch-urile de securitate pentru luna septembrie 2018.

Am mai scris pe acest site că poate fi doar o chestiune de timp înainte ca aceste caracteristici sa fie lansate și pentru Galaxy S8. Ambele telefoane au specificații similare, astfel încât, dacă Galaxy Note 8 este capabil să ruleze aceste caracteristici, Galaxy S8 și Galaxy S8+ pot și ele la fel de bine face acest lucru. Samsung lansează acum o nouă actualizare firmware pentru Galaxy S8 cu aceste caracteristici.

Galaxy S8 AR Emoji și actualizare Super Slow-Motion

Samsung a introdus caracteristica AR Emoji atunci când a lansat pe Galaxy S9 și S9+ la începutul acestui an. Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 a venit și el cu această caracteristică. Nu necesită hardware specializat, altfel nu ar fi fost posibil să ajungă aceste caracteristici în Galaxy Note 8 și Galaxy S8.

Suntem siguri că toți proprietarii acestor telefoane vor fi bucuroși să obțină noua caracteristică. Totuși, această caracteristică pe Galaxy Note 8 nu beneficiază de toate funcționalitățile disponibile pe dispozitivele mai noi. Este de fapt o versiune mai simplă de AR Emoji, deoarece nu vă permite să luați imagini AR Emoji în timp real.

Emoji – cuvântul emoji vine din limba japoneză (e „imagine” + moji „caracter”). Asemanarea cuvintelor engleze emoție și emoticon este o pură coincidență. Au debutat pe telefoanele mobile japoneze în 1999. Au devenit din ce în ce mai populare în întreaga lume în 2010, după ce au fost adăugate la mai multe sisteme mobile de operare.

Compania a lansat acum versiunea firmware G950FXXU4CRI5 pentru Samsung Galaxy S8 în Germania. Toate informațiile confirmă faptul că această actualizare aduce AR Emoji și Super Slow-Motion. De asemenea, vine cu ultimul patch de securitate pentru luna septembrie 2018.

S-ar putea să nu mai treacă mult timp până când această actualizare a firmware-ului să fie lansată pe alte piețe de pe glob. Este de la sine înțeles că fratele mai mare Galaxy S8+ va primi și el această actualizare. Proprietarii pot fi siguri deoarece s-a confirmat faptul că ambele caracteristici sunt destinate gamei Galaxy S8.