Galaxy S8 și Note 8 vor primi Android 10, spune serviciul clienți Samsung

1923
Sursa Foto: via phonandroid.com

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai apreciate și iubite smartphone-uri Samsung. În aceeași situație se află și Samsung Galaxy Note 8. Foarte mulți utilizatori ai acestor telefoane se întreabă și pe drept cuvânt, de ce acestea nu primesc Android 10 și One UI 2.0. Zvonuri că vor fi actualizate cu Android 10 și noua interfață Samsung One UI 2.0 au fost și mai sunt. Acum aceste zvonuri revin și, potrivit PhonAndroid, sunt de la serviciul clienți Samsung.

Siugur, e bine să trăim cu speranță și să fim optimiști permanent. Ceea ce nu este bine este să oferiți speranțe cuiva și apoi să-l dezamăgiți. Sperăm că cei care scriu pe site-ul serviciului de clienți Samsung să nu facă acest lucru. Potrivit mai multor reprezentanți ai serviciului clienți Samsung, Galaxy S8 și Galaxy Note 8 vor beneficia de actualizarea Android 10 și noua interfață Samsung One UI 2.0.

Seria Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8 vor primi Android 10 în 2020

Conform ultimelor postări din partea serviciului clienți Samsung, răspunzând unor întrebări pe această temă puse de foarte mulți utilizatori de Galaxy S8 și Note 8, acestea vor fi actualizate cu Android 10 și One UI 2.0 în cursul anului 2020. Sigur că ne bucură când auzim această veste. Vedeți pe site-ul nostru review-ul smartphone-ului Galaxy S8. Numai că, cele două smartphone-uri lipsesc totuși din foaia de parcurs oficială, cu actualizările la Android 10, a companiei Samsung.

Utilizatorii de Galaxy S8 / S8+ și Note 8 speră să își păstreze telefoanele cât mai mult timp. Sunt excelente și, prin urmare, este logic să aibă speranțe la cele mai recente versiuni ale sistemului de operare Google. Deocamdată, totul părea să indice că Android 9 Pie va fi ultima versiune disponibilă pentru aceste telefoane. Samsung promite într-adevăr două actualizări majore pentru fiecare generație iar Galaxy S8 și Note 8 asta au primit! Prin urmare, aceste două smartphone-uri par a fi excluse de facto din foaia de parcurs cu actualizarea la Android 10 a gigantului tech.

Brandul Samsung Galaxy a fost creat în 2009. Primul dispozitiv comercializat sub acest nume a fost Samsung Galaxy i7500. De atunci, aproape toate smartphone-urile Samsung sunt prezentate sub brandul Galaxy. Primul smartphone din gama Galaxy S este Samsung Galaxy S, lansat în 2010.

Și altă dată, chiar anul trecut, reprezentanții serviciului clienți Samsung au scris că Galaxy S8 și Galaxy Note 8 vor primi Android 10. Acum se repetă aceeași poveste. Chiar dacă am presupus că prima dată au făcut acest lucru din prea mult zel sau au greșit, acum ne gândim că poate fi adevărat.

Informații reale, sau prea multă râvnă din partea consilierilor Samsung?

Și totuși, reprezentanții serviciului clienți Samsung, revin cu această informație. Într-un mesaj de asistență pentru clienți postat pe blog, un consilier explică: „Rețineți că aceste două modele sunt eligibile pentru noua versiune Android 10. Actualizarea va avea loc pe parcursul acestui an 2020”. Ca fani Samsung suntem primii care ne dorim acest lucru dar, avem totuși unele rezerve.

Sperăm să nu fie un exemplu de ceea ce consilierii Samsung le spun clienților, adică ceea ce vor să audă. Dar dacă acest lucru se confirmă, ar însemna că Samsung trece de la două actualizări majore ale sistemului de operare, garantate pentru fiecare dispozitiv Samsung, la trei. Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8 ar fi primele smartphone-uri Samsung care ar beneficia de acest lucru. Chiar dacă ar fi o surpriză și sperăm că va fi, nu ar fi neapărat ceva șocant. Dacă ne uităm la rivalul companiei Samsung, Apple oferă pentru iPhone-urile sale până la 5 actualizări majore.