Galaxy S8 și Note 8 vor beneficia de noua interfață Samsung UI

1018
Când Samsung a anunțat noua interfață cu utilizatorul One UI care va însoți Android Pie pentru Galaxy S9 și Galaxy Note 9, proprietarii de Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8 și-au pus în mod firesc întrebarea dacă vor primi și ei One UI. O informație apărută în prima zi după SDC 2018 San Francisco, a complicat și mai mult lucrurile. Atunci un purtător de cuvânt al companiei Samsung a spus că Galaxy S8 și Note 8 nu vor primi noua interfață. Ei bine, conform unei noi informații publicate de site-ul SamMobile, gigantul tech a confirmat că a fost o informație eronată. Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, dar și Galaxy Note 8 vor primi aceeași actualizare Android 9 Pie ca și succesorii lor și bineînțeles și interfața One UI. Galaxy S8 și Note 8 sunt telefoane uimitoare care pot face față la tot ceea ce vrei de la ele. Sunt smartphone-uri cu un succes extraordinar și fanii dar și toți utilizatorii sunt foarte încântați de ele. Am luat și noi în serios prima informație și chiar credeam că este posibil dar, în sinea noastră nu credeam că Samsung le-ar lăsa pe cele două cu o interfață de utilizator veche. Samsung, în ultimele luni, a adus o serie de noi caracteristici pe Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Unele dintre acestea au ajuns și la alte telefoane emblematice și chiar la dispozitivele mid-range și cu buget redus. Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu au fost niciodată uitate de Samsung.
Samsung Galaxy S8 și Note 8 au primit Ar Emojis și Super slow-mo
Samsung Galaxy S8 și S8+, precum și Galaxy Note 8, între timp, au primit abilitatea de a înregistra clipuri video cu încetinitorul, cu o actualizare recentă. Au primit și caracteristica AR Emoji, chiar dacă nu la capacitate completă. Chiar dacă aceste caracteristici nu ar fi fost lansate pentru smartphone-urile mai vechi Galaxy ele au ajuns pe S8 și Note 8. Probabil gigantul high-tech sud-coreean ar fi făcut o mișcare controversată dacă ar fi decis să păstreze pe cele două actualul Samsung Experience UX.

Emoji – cuvântul vine din limba japoneză (e „imagine” + moji „caracter”). Asemănarea cuvintelor engleze emoție și emoticon este o pură coincidență. Au debutat pe telefoanele mobile japoneze în 1999. Au devenit din ce în ce mai populare în întreaga lume în 2010. Atunci au fost adăugate în mai multe sisteme mobile de operare.

Nu mai vorbim de faptul că menținerea a două interfețe de utilizator diferite ar fi o muncă suplimentară pentru echipa de software Samsung. Deci, nu mai trebuie să fiți preocupați de faptul că nu primiți un One UI cu Android Pie pe Galaxy S8 și Note 8. Posibil ca Android 9 Pie să nu vină la fel de repede ca Android Oreo, dar sigur va ajunge la un moment dat anul viitor. Și tot sigur, noua interfață cu utilizatorul One UI, va ajunge pe aceste extraordinare telefoane.
Galaxy S8 și Galaxy Note 8, două telefoane superbe de la Samsung
Ca o scurtă readucere aminte Samsung Galaxy S8 are un afișaj Super AMOLED cu diagonala de 5,8 inch (146,5 mm). Are un procesor Exynos 8895 cu 4GB de RAM și 64GB de stocare, extensibilă cu microSD până la 512GB. Smartphone-ul are dimensiunile 148,9 x 68,1 x 8,0 mm și o greutate de 155 grame. Aflați mai multe despre Samsung Galaxy S8 în review-ul nostru Preț, Păreri și Specificații de pe iLoveSamsung. Samsung Galaxy Note 8 are un afișaj Super AMOLED cu diagonala de 6,3 inch (160,02mm). Același procesor pe Note 8, cu 4/6GB de RAM și 64/128/256GB stocare, extensibilă până la 512 GB cu un microSD. Este ceva mai mare și mai greu, are dimensiunile 162,5 x 74,8 x 8,6 mm și 195 grame. Două camere 12 + 12 MP pe spate și una frontal de 8 MP. Pentru mai multe detalii vedeți Samsung Galaxy Note 8 – Preț, Păreri și Specificații pe site-ul nostru.