Acasă Stiri Galaxy S8 și Note 8 vor beneficia de noua interfață Samsung UI

Galaxy S8 și Note 8 vor beneficia de noua interfață Samsung UI

Când Samsung a anunțat noua interfață cu utilizatorul One UI care va însoți Android Pie pentru Galaxy S9 și Galaxy Note 9, proprietarii de Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8 și-au pus în mod firesc întrebarea dacă vor primi și ei One UI. O informație apărută în prima zi după SDC 2018 San Francisco, a complicat și mai mult lucrurile. Atunci un purtător de cuvânt al companiei Samsung a spus că Galaxy S8 și Note 8 nu vor primi noua interfață.

Ei bine, conform unei noi informații publicate de site-ul SamMobile, gigantul tech a confirmat că a fost o informație eronată. Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, dar și Galaxy Note 8 vor primi aceeași actualizare Android 9 Pie ca și succesorii lor și bineînțeles și interfața One UI.

Galaxy S8 și Note 8 sunt telefoane uimitoare care pot face față la tot ceea ce vrei de la ele. Sunt smartphone-uri cu un succes extraordinar și fanii dar și toți utilizatorii sunt foarte încântați de ele. Am luat și noi în serios prima informație și chiar credeam că este posibil dar, în sinea noastră nu credeam că Samsung le-ar lăsa pe cele două cu o interfață de utilizator veche. Samsung, în ultimele luni, a adus o serie de noi caracteristici pe Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Unele dintre acestea au ajuns și la alte telefoane emblematice și chiar la dispozitivele mid-range și cu buget redus. Galaxy S8 și Galaxy Note 8 nu au fost niciodată uitate de Samsung.

Samsung Galaxy S8 și Note 8 au primit Ar Emojis și Super slow-mo

Samsung Galaxy S8 și S8+, precum și Galaxy Note 8, între timp, au primit abilitatea de a înregistra clipuri video cu încetinitorul, cu o actualizare recentă. Au primit și caracteristica AR Emoji, chiar dacă nu la capacitate completă. Chiar dacă aceste caracteristici nu ar fi fost lansate pentru smartphone-urile mai vechi Galaxy ele au ajuns pe S8 și Note 8. Probabil gigantul high-tech sud-coreean ar fi făcut o mișcare controversată dacă ar fi decis să păstreze pe cele două actualul Samsung Experience UX.

Emoji – cuvântul vine din limba japoneză (e „imagine” + moji „caracter”). Asemănarea cuvintelor engleze emoție și emoticon este o pură coincidență. Au debutat pe telefoanele mobile japoneze în 1999. Au devenit din ce în ce mai populare în întreaga lume în 2010. Atunci au fost adăugate în mai multe sisteme mobile de operare.

Nu mai vorbim de faptul că menținerea a două interfețe de utilizator diferite ar fi o muncă suplimentară pentru echipa de software Samsung. Deci, nu mai trebuie să fiți preocupați de faptul că nu primiți un One UI cu Android Pie pe Galaxy S8 și Note 8. Posibil ca Android 9 Pie să nu vină la fel de repede ca Android Oreo, dar sigur va ajunge la un moment dat anul viitor. Și tot sigur, noua interfață cu utilizatorul One UI, va ajunge pe aceste extraordinare telefoane.

Galaxy S8 și Galaxy Note 8, două telefoane superbe de la Samsung

Ca o scurtă readucere aminte Samsung Galaxy S8 are un afișaj Super AMOLED cu diagonala de 5,8 inch (146,5 mm). Are un procesor Exynos 8895 cu 4GB de RAM și 64GB de stocare, extensibilă cu microSD până la 512GB. Smartphone-ul are dimensiunile 148,9 x 68,1 x 8,0 mm și o greutate de 155 grame. Aflați mai multe despre Samsung Galaxy S8 în review-ul nostru Preț, Păreri și Specificații de pe iLoveSamsung.

Samsung Galaxy Note 8 are un afișaj Super AMOLED cu diagonala de 6,3 inch (160,02mm). Același procesor pe Note 8, cu 4/6GB de RAM și 64/128/256GB stocare, extensibilă până la 512 GB cu un microSD. Este ceva mai mare și mai greu, are dimensiunile 162,5 x 74,8 x 8,6 mm și 195 grame. Două camere 12 + 12 MP pe spate și una frontal de 8 MP. Pentru mai multe detalii vedeți Samsung Galaxy Note 8 – Preț, Păreri și Specificații pe site-ul nostru.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...