Samsung Galaxy S8 are șanse mari să primească Android 10

1374
Sursa Foto: mspoweruser.com

Chiar dacă are peste doi ani Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai iubite smartphone-uri Samsung. Bineînțeles că proprietarii acestui telefon au fost îngrijorați că nu vor primi Android 10 și One UI 2.0, actualizare testată de Samsung pentru Galaxy S9 și Galaxy S10. Și poate pe bună dreptate.

Samsung oferă în mod normal doar două actualizări majore ale sistemului de operare Android. Samsung Galaxy S8 a fost lansat, alături de Galaxy S8+, în 2017 cu Android 7.0 Nougat. Smartphone-ul a beneficiat deja de două actualizări, la Android 8.0 Oreo în februarie 2018 și Android 9.0 Pie în februarie 2019. Conform sistemului de actualizări Samsung, Galaxy S8 nu este inclus în prezent în programul Android 10 beta.

Posibilă actualizare cu Android 10 a lui Galaxy S8

Dar, conform site-ului WindowsUnited preluat de MsPoweruser, serviciul de asistență Samsung spune altceva. Răspunzând la întrebarea unui utilizator de Galaxy S8, Samsung Support a confirmat că există o actualizare Android 10 în lucru pentru acest smartphone.

Agentul Samsung a spus: Bună ziua, Herr Garde, Vă mulțumim că ați contactat serviciul clienți Samsung. În ceea ce privește solicitarea dvs. pentru Android 10 nu vă faceți griji. Este planificat ca actualizarea lui Galaxy S8 cu Android 10 să fie obținută. Când se va întâmpla exact acest lucru nu vă putem spune încă. Prin urmare, vă rugăm să aveți răbdare. Dacă aveți o altă problemă, vă rugăm nu ezitați să ne contactați! Pare clar ca bună ziua!

Samsung Galaxy S8 și S8+ au înregistrat recorduri de pre-comenzi în Coreea de Sud, cu peste 720.000 de unități rezervate într-o săptămână. O creștere notabilă de la 100.000 de Galaxy S7 și 200.000 de Note 7. La 24 aprilie 2017, Samsung a anunțat că vânzările Galaxy S8 au fost „cele mai bune înregistrate vreodată.”

Au mai fost cazuri când persoanele de la serviciul de asistență clienți Samsung să furnizeze informații incorecte. Pentru orice eventualitate vom lua această informație cu o anumită rezervă. Dar, un astfel de răspuns pozitiv este mult mai încurajator decât unul negativ. Samsung Galaxy S8 merită un Android 10 și este un smartphone ce merită să fie cumpărat.

Interfața Samsung One UI 2.0 este deocamdată în program beta și este bazată pe Android 10. Samsung One UI 2.0 vine cu lizibilitate a ecranului mult îmbunătățită, un nou design pentru notificări și un nou Night Mode. Vine, deasemenea, cu mai multe modificări pentru aplicațiile de sistem. Android 10 în sine este dotat cu un nou Dark Mode mai întunecat, cu de navigare prin gesturi și o îmbunătățire a notificărilor.