Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ primesc o nouă actualizare de software

393
Samsung Galaxy S8 o noua actualizare de software
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat pe Galaxy S8 și Galaxy S8+ în urmă cu patru ani. Sunt și acum două smartphone-uri foarte bune și extrem de apreciate de utilizatori în ciuda vârstei lor. În urmă cu două luni Samsung a eliminat cele două modele din lista de actualizări de software. Cu toate acestea, firma sud-coreeană a lansat acum o nouă actualizare pentru aceste smartphone-uri surprinzând utilizatorii seriei Galaxy S8.

Cele două modele primesc acum o actualizare de software în Bolivia. Momentan actualizarea s-a lansat doar în Bolivia, dar cel mai probabil se va extinde la nivel global în zilele următoare. De obicei, actualizările pentru telefoanele Samsung se lansează mai întâi în țările europene înainte de a ajunge în alte zone. Este rezonabil să presupunem că această actualizare va ateriza și în alte țări în curând.

Actualizare software Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 și S8+ au fost lansate cu Android 7.0 Nougat la bord. Apoi cele două modele au primit actualizarea Android 8.0 Oreo în februarie 2018. Ultima actualizare majoră de software a fost la Android 9 Pie, primită la începutul anului 2019. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Galaxy S8!

Noua actualizare, cu versiunea de firmware G95xFXXUCDUE1, aduce pe telefoane patch-ul de securitate din mai 2021. Această actualizare remediază mai multe vulnerabilități legate de securitate și confidențialitate și poate îmbunătăți, de asemenea, stabilitatea dispozitivului. Cu toate acestea, Galaxy S8 și S8+ au ajuns la sfârșitul vieții, deci nu ar trebui să mai primească nicio actualizare. În aprilie anul acesta, seria Samsung Galaxy S8 a primit ceea ce trebuia să fie actualizarea sa finală. Astfel, conform SamMobile, cele două modele au ajuns la sfârșitul promisiunilor de actualizare ale companiei Samsung.

Bolivia are numele oficial Statul Plurinațional al Boliviei. Are o suprafață de 1.098.581 km² și o populație de ~11.633.350 de locuitori. Spaniola este limba oficială, dar alte 36 de limbi indigene au, de asemenea, statut oficial.

Deși este o veste minunată pentru proprietarii de Galaxy S8, aceștia nu trebuie să-și facă iluzii pentru mai multe patch-uri în viitor. Seria Galaxy S8 și-a încheiat cariera și probabil că nu va primi nimic altceva după această actualizare. Dar, au mai fost situații în care Samsung a trimis actualizări în cazuri de probleme grave de securitate.

Dacă utilizați un Galaxy S8 sau Galaxy S8+ în Bolivia și în scurt timp și în alte țări, puteți verifica noua actualizare software navigând la Setări » Actualizare software și Descărcare și instalare.