Samsung Galaxy S9 / S9+ și Galaxy Note 9 încă pot primi One UI 2.1

802
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung încă ia în considerare actualizarea smartphone-urilor din seria Galaxy S9 și pe Galaxy Note 9 la One UI 2.1. Această nouă versiune a interfeței Samsung include o serie de funcții care au fost inițial lansate pe seria Galaxy S20.

A devenit un pic alambicată și dezordonată toată această poveste. La începutul lunii martie s-a părut că nu numai seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10 vor primi actualizarea la One UI 2.1. De asemenea, au fost mai multe informații că Samsung ar actualiza cu noua interfață și seria Galaxy S9 și pe Galaxy Note 9. Curând după aceea, s-a dovedit că modelele cu un număr „10” obțin într-adevăr cea mai recentă versiune a interfeței Samsung. Cu toate acestea, zvonurile despre aceeași actualizare pentru purtătoarele de număr „9” s-au dovedit premature.

Samsung Galaxy S9 / S9+ și Galaxy Note 9 pot primi One UI 2.1

Samsung Galaxy Note 9 și seria Galaxy S9 sunt smartphone-uri foarte apreciate de utilizatori și deținute de un mare număr de persoane. Conform GalaxyClub, așteptările pentru One UI 2.1 sunt astfel normale pentru aceste excelente telefoane. Unul dintre moderatorii Samsung Members din Coreea de Sud a scris surprinzător că actualizarea pentru seria Galaxy S9 și Note 9 este în curs de dezvoltare.

Apoi au fost mai multe informații contradictorii despre acest lucru care încă mai circulă. Cu toate acestea, același moderator de la Samsung members a revenit spunând că primele versiuni de test ale noului firmware vor apărea în curând.

Fiecare utilizator de Samsung Galaxy S9 / S9+ și Note 9 dorește o actualizare One UI 2.1 pe dispozitivul lui. Acum, moderatorul de pe Samsung Members din Coreea de Sud a confirmat actualizarea. El a dezvăluit în sfârșit că ambele dispozitive emblematice din 2018 vor primi cea mai nouă interfață Samsung în viitorul apropiat. El a mai spus că One UI 2.1 va ajunge pe aceste telefoane la utilizatori din Coreea de Sud, Statele Unite și Europa. Pare destul de clar în acest moment dar, vom vedea cum vor evolua lucrurile.

Single Take, cu ajutorul inteligenței artificiale, creează automat diferite fotografii și secvențe video. Veți obține automat un scurtmetraj, GIF-uri și animații amuzante, fotografii stilizate și multe altele într-o singură fotografie. Toate dintr-o singură apăsare a unui buton.

Posibil One UI 2.1 cu mai puține caracteristici pe S9 și Note 9

Nu este sigur dacă seria Galaxy S9 și Note 9 vor avea într-adevăr toate caracteristicile Galaxy S20 care au ajuns și la Galaxy S10. Este posibil să existe limitări la hardware-ul puțin mai vechi – cel puțin, așa cum sugerau postările anterioare pe forum. Aceste restricții nu pot fi prea mari până la urmă. În cele din urmă, recent și Galaxy Note 10 Lite a început să primească exact aceeași actualizare. Acesta este echipat în mare parte cu același hardware.

Interfața One UI 2.1 aduce un mod de noapte îmbunătățit și câteva alte funcții și îmbunătățiri în departamentul de camere. Caracteristici precum Single Take, Hyperlapse de noapte, modul Pro Video, Filtru personalizat și Decupare rapidă adaugă foarte multe funcționalități dispozitivului.

Este clar că șansa unei actualizări One UI 2.1 pentru seria S9 și Note 9 nu a fost încă pierdută. Dacă firmware-ul de test apare într-adevăr cu noua interfață, vă vom anunța pe iLoveSamsung.