Galaxy Sanitizing Service contra COVID-19, dezinfectează gratuit telefonul

910
Sursa Foto: phonearena.com

În plină criză mondială din cauza virusului corona, industria telefoniei mobile nu putea face excepție de aceste probleme. COVID-19 a afectat în primul rând producția mai multor companii de top cum ar fi Huawei și Apple. Și Samsung a avut unele mici probleme, dar se pare că au fost depășite. Acum serviciul Galaxy Sanitizing Service vă dezinfectează gratuit telefonul!

Până acum, toți am auzit sfaturile organizațiilor medicale din întreaga lume: spălați-vă regulat pe mâini pentru a preveni răspândirea virusului mortal COVID-19. Și, pentru binele nostru ar trebui să facem acest lucru foarte conștiincios. Cu toate acestea, dacă imediat după spălarea mâinilor punem mâna pe smartphone-uri, eforturilor noastre de prevenire a virusului corona pot fi inutile. Acum Samsung a luat problema în mână: Galaxy Sanitizing Service vă va dezinfecta telefoanele!

Smartphone-urile sunt notorii pentru numărul mare de germeni și bacterii pe care le transportă. Le atingem după ce folosim bani, punem mâna pe diferite mânere de uși sau pe balustradele clădirilor publice. Și apoi ne atingem din nou telefoanele chiar dacă ne-am spălat pe mâini. Aceasta este o problemă! Soluția? Trebuie să ne curățăm să ne dezinfectăm și telefoanele. Și telefoanele Samsung sunt cele mai răspândite din lume!

Dezinfectați-vă periodic smartphone-ul cu orice ocazie

Problema principală la curățarea telefonului este că nu poate fi curățat și dezinfectat cu orice soluție chimică! Majoritatea produselor de curățare pe care le folosim la ferestre și în alte locuri din casă sunt prea puternice pentru telefonul dvs., dar puteți face ceva mai potrivit.

Oțetul – Prima mărturie scrisă a folosirii oțetului în alimentație provine din timpul Imperiului Roman. Gastronomul Marcus Gavius Apicius, din timpul împăratului Tiberiu (14 d.Hr -37 d.Hr), a fost creatorul primei cărți de bucate („Arta gătitului”) unde sunt rețete culinare în care se folosea oțetul.

Vă recomandăm să folosiți soluții pe bază de alcool pentru dezinfectarea telefonului. Dar, cu tot ce se întâmplă în acest moment în privința COVID-19, unii oameni doresc să ia măsuri mai drastice. Dar acest lucru poate însemna apariția unor pete pe ecranele telefoanelor. O soluție este și o combinație de apă și oțet în proporție de 1 la 1. Oțetul singur este prea acid, așa că ar trebui să îl amestecați cu cel puțin la fel de multă apă. Nimic complicat aici: Puneți o cantitate mică din amestecul rezultat pe o cârpă de microfibră (sau o altă cârpă moale), în mod ideal, cu o sticlă spray pentru o distribuție uniformă. Curățați suprafețele telefonului dvs. fără a aplica prea multă presiune, nici pe ecran nici pe celelalte suprafețe!

Există, totuși, produse special pentru dezinfectarea telefoanelor, tabletelor și a altor echipamente sensibile. Șervețele sunt cea mai convenabilă metodă de a dezinfecta telefonul, trebuie doar să aveți un pachet în geantă pentru o curățare rapidă din mers. Sigur că aceste metode pot fi folosite nu numai pentru telefoanele Samsung.

Samsung dezinfectează gratuit telefoanele sale prin Galaxy Sanitizing Service

Serviciul Galaxy Sanitizing Service al companiei Samsung combate COVID-19 dezinfectând telefonul gratuit. Dar dacă nu vă place să folosiți soluții pe bază de alcool pe telefon, Samsung Sanitizing Service vă vine în ajutor. Conform PhoneArena, serviciul este oferit gratuit la Centrele de service Samsung. Procesul durează câteva minute, astfel încât nu va trebui să vă despărțiți prea mult de prețiosul vostru smartphone.

În acest moment, serviciul Galaxy Sanitizing Service este disponibil în 19 țări. Aceste țări sunt: Argentina, Chile, Croația, Danemarca, Finlanda, Japonia, Coreea, Malaezia, Noua Zeelandă, Norvegia, Pakistan, Peru, Polonia, Rusia, Spania, Suedia, SUA, Ucraina și Vietnam.

Samsung lucrează pentru a extinde lista de țări unde va fi disponibil Galaxy Sanitizing Service, chiar în timp ce citiți acest material. Samsung folosește lumina UV-C pentru a-ți steriliza telefonul fără a fi nevoie de substanțe chimice dăunătoare sau alte materiale care îți pot deteriora dispozitivul.

Serviciul Galaxy Sanitizing Service va fi disponibil în curând și în România, Cehia, Australia, Austria, Canada, Franța, Grecia, Hong Kong, Ungaria și India. Mai sunt pe listă și Indonezia, Israel, Italia, Iordania, Kazahstan, Letonia, Mexic, Olanda, Panama, Filipine, Singapore, Taiwan, Thailanda, Emiratele Arabe Unite și Marea Britanie.