Samsung Galaxy Buds 3: când vor fi lansate și ce primim

967
Samsung Galaxy Buds 3
Sursa foto: via techadvisor.com

A trecut puțin timp de când Samsung și-a actualizat gama de căști wireless, dar, fără îndoială, compania lucrează la următoarea generație de Galaxy Buds. Setul Samsung Galaxy Buds 2 Pro este ultimul venit în portofoliul de căști wireless Galaxy Buds. Recent acesta a primit o actualizare frumoasă cu Audio 360 Recording. Dar, când își va lansa compania noile căști wireless Samsung Galaxy Buds 3?

În acest moment nu există încă nicio veste de la Samsung despre când vor apărea noile căști Samsung Galaxy Buds 3. Evenimentul Galaxy Unpacked din 1 februarie este foarte aproape, dar pe baza teaser-urilor oficiale, acesta pare să fie doar pentru seria Galaxy S23 și noi laptopuri Galaxy Book. Până acum niciun semn că vom primi și noi căști la apropiatul eveniment Samsung.

Când va fi lansat Samsung Galaxy Buds 3?

De obicei compania Samsung a lansat noi căști la evenimentele sale majore de lansare a telefoanelor emblematice, potrivit site-ului Techadvisor. Pentru a vedea cum Samsung și-a programat modelele de căști wireless în trecut, iată când au fost lansate modelele precedente:

Au existat și modele Galaxy Buds Plus, Live și Pro care ar trebui adăugate la ecuație. Iată când au apărut acestea:

Desigur, pe baza acestui fapt, există șansa să vedem modelele Galaxy Buds 2 Plus sau Buds 2 Live să apară înainte de sosirea căștilor Samsung Galaxy Buds 3.

Cât va costa Samsung Galaxy Buds 3? Fără nicio confirmare de la Samsung dacă Galaxy Buds 3 chiar există, nu avem un preț oficial pentru produsul așteptat. Pentru a ne face o idee, ne putem uita la modelele anterioare:

  • Samsung Galaxy Buds: 129 USD / 139 GBP / 139 EUR
  • Samsung Galaxy Buds 2: 149$ /139£ /149€

Știm că în acest moment prețurile tind să crească mai degrabă decât să scadă. Astfel cel mai bun lucru la care putem spera este că Samsung rămâne la același preț pentru Buds 2, deși o mică creștere a prețului pare plauzibilă. Indiferent de ce, prețul ar trebui să rămână sub 229 dolari / 219 lire sterline /229 euro al actualului Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Ce caracteristici vom vedea la Galaxy Buds 3?

A fost puține zvonuri despre Samsung Galaxy Buds 3, încât unele site-uri au sugerat că ar putea să nu apară niciodată. Deși aceasta este o posibilitate, o licărire de speranță pentru fanii Samsung este brevetul Samsung de anul trecut care descrie noi căști wireless Galaxy Buds care dispun de senzori biometrici. Senzorii ar permite căștilor să monitorizeze informațiile de sănătate despre purtător, inclusiv ritmul cardiac, saturația de oxigen din sânge și alte valori posibile.

Sursă foto: LetsgoDigital

Nu este clar dacă acest acest brevet este pentru Samsung Galaxy Buds 3, pentru Buds 2 Live sau Buds 2 Plus. Deși aceste caracteristici sunt neobișnuite, le-am văzut că au început să apară și pe alte căști lansate în ultimul timp. Știm că Samsung are know-how-ul necesar pentru a aduce așa ceva pe piață cu Galaxy Buds 3.

La Galaxy Buds 2 ne place designul ușor și calitatea construcției mugurilor, ambele mult îmbunătățite fără a sacrifica funcții utile. Ne imaginăm că Samsung nu se va îndepărta prea mult de acest design, în afară, poate, de finisaje noi. Este posibil ca Samsung să renunțe la finisajul lucios în favoarea unui exterior mat la viitoarele căști wireless.

În afară de aceste informații, nu se știe nimic altceva până acum despre viitoarele căști wireless Samsung Galaxy Buds 3.