Galaxy Sport certificat de FCC, gata de Samsung Unpacked 2019

868

Samsung a anunțat un eveniment oficial în data de 20 februarie, la San Francisco. Evenimentul are loc cu câteva zile înainte de Mobile World Congress din Barcelona. Având în vedere aniversarea a zecea a seriei Samsung Galaxy, vedeta principală a acestui eveniment va fi Galaxy S10. Au fost informații că la acest eveniment Samsung va prezenta și alte produse, cum ar fi Galaxy Sport.

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Sport cu numărul de model SM-R500 și SM-R500X a fost certificat de FCC. La puțin timp după ce a fost văzut pe site-ul comisiei de certificare americane, Galaxy Sport a primit și certificarea agenției sud-coreene NRRA. În afară de numărul modelului SM-R500, certificarea NRRA nu dezvăluie niciun alt detaliu cu privire la viitorul smartwatch.

Am scris pe iLoveSamsung de câteva săptămâni că Samsung lucrează la un smartwatch nou care ar putea fi succesorul lui Samsung Gear Sport. După certificarea comisiei CEE în Rusia, smartwatch-ul, codificat „Pulse”, a fost acum certificat și de FCC și NRRA (National Radio Research Agency). Toate acestea certificări sugerează că Samsung intenționează să lanseze ceasul în curând, conform site-ului DroidShout.

Samsung Galaxy Sport cu sistemul de operare Tizen și 4 GB stocare

Viitorul smartwatch Galaxy Sport a fost văzut pe site-ul Federal Communications Commission cu numărul modelului SM-R500. Trebuie remarcat faptul că SM-R500 este singura variantă Galaxy Sport care a apărut online până în prezent. În afară de SM-R500, sunt informații că Samsung lucrează la alte două variante cu numerele de model SM-R370 și SM-R375. Potrivit zvonurilor, se așteaptă ca acestea să fie lansate ca trackere de fitness Galaxy Fit.

Termenul Fit vine de la Fitness. Fitness-ul reprezintă o activitate motrică prin care o persoană obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit, începând cu alimentația și continuând cu practicarea sportului.

În ceea ce privește numărul de model SM-R500, firimiturile de informații primite de la comisia americană FCC dezvăluie doar că smartwatch va accepta Wi-Fi 802.11 b / g / n și conectivitate Bluetooth. Mai aflăm că smartwatch-ul va fi fabricat la unitatea Samsung din Vietnam. Smartwatch-ul Galaxy Sport aproape sigur va funcționa pe sistemul de operare Tizen și va include 4 GB de stocare internă. Deși este de așteptat ca Galaxy Sport să fie disponibil în diferite dimensiuni, nu există încă dovezi concrete pentru acest lucru. Cu toate acestea, ne amintim că predecesorul său, Gear Sport, a venit doar într-o singură mărime.

Un încărcător wireless pentru Galaxy Sport a apărut pe FCC

În plus față de smartwatch, site-ul FCC oferă și dovezi despre un încărcător fără fir cu numărul de model EP-OR500. Numele produsului „TX PAD for Pulse” confirmă faptul că încărcătorul wireless a fost proiectat pentru viitorul smartwatch Galaxy Sport. Acesta va fi disponibil numai într-o singură nuanță: Negru.

Samsung este de așteptat să lanseze smartwatch-ul Galaxy Sport concomitent cu Galaxy S10E, Galaxy S10 și Galaxy S10 Pro la evenimentul său Unpacked din San Francisco, pe 20 februarie. Dacă smartwatch-ul nu apare la Galaxy Unpacked 2019, Samsung îl va prezenta la MWC 2019 Barcelona, câteva zile mai târziu.