Smartwatch-ul Samsung Galaxy Sport va fi lansat de Samsung la pachet cu seria Galaxy S10, la Samsung Unpacked 2019 San Francisco. Seria Galaxy S10 și ceasul inteligent vor fi prezentate la data de 20 februarie. Site-ul 9to5Google, consideră că dezvăluirea Samsung Galaxy S10 va fi ocazia perfectă pentru ca Galaxy Sport să fie prezentat pe scenă.

Samsung Unpacked 2019 nu este departe și a fost confirmat de Samsung. Invitații au fost deja trimise participanților la eveniment. Inițial s-a crezut că doar seria Galaxy S10 va fi anunțată, dar zvonurile ulterioare indică faptul că S10 se afla sub lumina reflectoarelor cu cel puțin un alt dispozitiv. Scrie în conținutul invitației oficiale că vor fi lansate și „dispozitive noi”.

La San Francisco posibil să vedem un Galaxy Sport și Galaxy Home

Samsung Unpacked va avea loc la San Francisco cu câteva zile înainte de MWC 2019 care va avea loc între 25 și 28 februarie la Barcelona. Între aceste dispozitive noi, cel mai probabil va fi Samsung Galaxy Sport, un follow-up la Samsung Gear Sport care a fost lansat în 2017. Este, de asemenea, posibil să vedem și difuzorul inteligent cu Bixby – Galaxy Home, potrivit IotGadgets.

Noul smartwatch, Galaxy Sport, este de așteptat să înlocuiască pe Samsung Gear Sport care a fost lansat în 2017. Recent, am publicat fotografii cu noile carcase ale smartwatch-ului, aflat momentan în producție. Nu ne așteptăm la nici o surpriză majoră pentru configurația internă a smartwatch-ului, va fi asemănătoare cu cea a Galaxy Watch. Așteptăm memorie RAM de 1,5GB, procesor Exynos 9110 Dual Core de 1,15GHz și stocare internă de 4GB. Mai mult ca sigur Samsung Galaxy Sport va fi lansat cu sistemul de operare Tizen.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]San Francisco a fost înființat la 29 iunie 1776 de coloniști din Spania. 45% din populația din San Francisco (884.363 locuitori în 2017) vorbesc o altă limbă decât cea engleză. În San Francisco au sediul, printre altele Levi Strauss & Co., Gap Inc., Fitbit, Reddit, Dolby, Pinterest, Twitter sau Mozilla. Podul Golden Gate din San Francisco este descris ca „cel mai frumos și cel mai fotografiat pod din lume”.[/vc_message]

Invitația pentru San Francisco face referire la Galaxy S10 (sau gama de telefoane Galaxy S10), că va fi prezentat. Nu există niciun indiciu concret dacă telefonul pliabil Samsung Galaxy Fold, va fi lansat la acest eveniment. Doar dacă îl încadrăm la „dispozitive noi”. Cu toate acestea, o informație din Wall Street Journal care citează „oameni familiarizați cu chestiunea”, afirmă că telefonul pliabil va fi lansat și el pe 20 februarie.