Galaxy Store, tot de ce aveți nevoie pe telefonul Galaxy într-un singur loc

4346

Ca răspuns la necesitățile de diversificare a utilizatorilor de smartphone-uri Samsung Galaxy și smartwatch-uri, Samsung a lansat luna trecută Galaxy Store. Este o nouă platformă pentru descărcarea de aplicații și alte tipuri de conținut. Magazinul Galaxy reunește toate caracteristicile Galaxy Apps și Galaxy Themes. Samsung a creat astfel o piață digitală complet nouă, optimizată pentru utilizatorii individuali.

Galaxy Store este un loc pentru aplicațiile premium, creat doar pentru dispozitivele Galaxy. Magazinul Galaxy este un loc unic pentru toate achizițiile digitale Galaxy și este adaptat necesităților utilizatorilor. Puteți să vă personalizați dispozitivul cu o serie de aplicații și teme, de la conținut exclusiv Galaxy, la aplicații partenere.

Cu Galaxy Store, utilizatorii pot achiziționa și selecta o varietate de teme și fonturi pentru a personaliza dispozitivul Galaxy prin „My Galaxy”. Utilizatorii pot să-și descarce filtre noi pentru camerele foto și pot adăuga mesaje la fotografiile lor. O colecție cuprinzătoare de aplicații este disponibilă pentru a fi descărcată din Galaxy Store. Utilizatorii pot să-și adapteze ecosistemul digital astfel încât să corespundă stilului lor de viață. Utilizatorii smartwatch-urilor Galaxy Watch și Samsung Gear își pot descărca și ajusta fețele de ceas descărcând aplicații direct de pe telefon utilizând fila „Watch” din Magazinul Galaxy. Amatorii de jocuri jucătorii pot folosi fila „Games” a platformei pentru a descoperi cele mai tari jocuri mobile.

Samsung Galaxy Store a fost complet reproiectat

Pentru a crea un mod atractiv de a căuta noi aplicații și conținut, Galaxy Store a fost complet reproiectat. Aplicația creează o temă care introduce utilizatorii în conținutul care i-ar putea interesa, cu videoclipuri pentru a oferi informații mai detaliate despre subiect. De asemenea, utilizatorii pot folosi listele și temele pentru a căuta cu ușurință conținut popular sau recomandat, în categorii cum ar fi fotografii, știri sau călătorii.

Samsung Galaxy Store este un magazin de aplicații folosit pentru dispozitivele fabricate de Samsung. A fost lansat în septembrie 2009. Este destinat în principal smartphone-urilor, tabletelor și smartwach-urilor Samsung. Galaxy Store este disponibil în 125 de țări și oferă aplicații pentru platformele Android, Tizen, Windows Mobile și Bada.

Galaxy Store a îmbunătățit funcția de recomandări, adăugând un instrument de analiză bazat pe AI la interfața orientată spre utilizator. În acest fel atunci când accesați magazinul, vedeți o pagină personalizată care recomandă conținutul bazat pe căutările anterioare. Utilizatorii care sunt interesați de jocuri vor primi informații despre cele mai recente jocuri pe mobil. Cei ce sunt interesați de sănătate vor găsi recomandări pentru aplicațiile de stil de viață și de fitness. În plus, Galaxy Store face recomandări bazate pe anotimpuri, sărbători și evenimente pe tot parcursul anului.

Pentru a aduce și mai multe experiențe premium în smartphone-uri, Samsung oferă acum un conținut îmbunătățit de jocuri. Adevărate capodopere ale jocurilor, cum ar fi Asphalt 9, Black Desert Mobile, PUBG Mobile și New Romance of the Three Kingdoms on Galaxy, sunt acolo. Noul Galaxy Store oferă achiziții exclusive în aplicații și alte reduceri pentru jocuri populare. Noi titluri și alte conținuturi premium sunt adăugate în mod continuu în lista produselor în Galaxy Store.