Galaxy Tab A 8.0 (2019) primește actualizarea la Android 11

279
Galaxy Tab A 8 2019 primeste actualizarea la Android 11
Sursa Foto: via universmartphone.com

În altă zi, o altă actualizare de la Samsung. În acest fel gigantul high-tech sud-coreean dovedește, dacă mai era nevoie, că este cel mai bun în lansarea actualizărilor dispozitivelor. Acum Samsung a lansat actualizarea Android 11 pentru tableta Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) pe câteva piețe. Actualizarea majoră de software aduce și o versiune mai recentă a patch-ului de securitate Android.

Aceasta ar putea fi ultima actualizare majoră a sistemului de operare Android pentru Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019). Tableta Samsung a fost lansată în iulie 2019 cu Android 9 Pie la bord. A fost apoi actualizată la Android 10. Tableta are procesorul Snapdragon 429 cuplat cu 2GB RAM și 32 / 64GB stocare. Este o tabletă din segmentul ieftin de la Samsung.

Android 11 pe Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019)

Acum, conform Universmartphone, varianta LTE a Galaxy Tab A 8.0 (2019) cu numărul de model SM-T295) a început să primească actualizarea la Android 11 însoțită de interfața Samsung One UI Core 3.1. Actualizarea a fost lansată în mai multe țări, printre care Germania, Grecia, Italia, Kazahstan, Rusia, Spania, Elveția, Olanda și UK.

Cea mai recentă actualizare, are versiunea de firmware T295XXU4CUF7 și patch-ul de securitate din mai 2021. Această nouă versiune de software aduce un design UI reîmprospătat, bule de chat, o secțiune de conversații în zona de notificări, un widget dedicat redării media și performanțe mai bune.

Samsung Keyboard este o tastatură cu emoji distractiv, text corectiv, predictiv și tastare ușoară. Tastatura Samsung face conectările la site-uri web rapide, ușoare și sigure. Sunteți protejat împotriva greșelilor datorită caracteristicii AI.

Actualizarea tabletei Galaxy Tab A 8.0 include, de asemenea, mai multe widget-uri și opțiuni cu ecran de blocare și un meniu reproiectat pentru îngrijirea dispozitivelor. Toate aplicațiile stoc, inclusiv Samsung Internet și Samsung Keyboard, au fost îmbunătățite, de asemenea. Pentru a îmbunătăți confidențialitatea și securitatea dispozitivului, noua versiune software include permisiuni unice, resetare automată a permisiunilor și controale parentale mai bune.

Dacă sunteți utilizator al acestei tablete Samsung în țările menționate mai sus, actualizarea prin OTA poate sosi în orice moment. Puteți verifica manual actualizarea navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcați și instalați.