Samsung a lansat în sfârșit actualizarea Android 12 la versiunea 4G a tabletei Galaxy Tab A7 10.4 (2020). Noua actualizare aduce și interfața Samsung One UI 4.1 și corecția de securitate din iunie 2022. Actualizarea software-ului este disponibilă în mai multe țări din Europa, printre care și România. Ne așteptăm ca noul software să fie lansat în curând și pe alte piețe.

Actualizarea Android 12 pentru Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) 4G (LTE) vine cu versiunea de firmware T505XXU3CVE7. Actualizarea este disponibilă în Austria, Țările Baltice, Bulgaria, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg și Țările Nordice, potrivit SamMobile. Mai primesc actualizarea și utilizatorii din Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Europa de Sud-Est, Elveția, Republica Cehă, Țările de Jos, și Marea Britanie.

Samsung a lansat tableta Galaxy Tab A7 10.4 în 2020 cu Android 10 și One UI 2 la bord. Tableta a primit actualizarea la Android 11 și Samsung One UI 3.1 la jumătatea anului 2021. Actualizarea Android 12 este probabil ultima actualizare majoră a sistemului de operare pentru Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020).

Caracteristici Galaxy Tab A7 10.4 (2020) primite cu Android 12

Această actualizare majoră a software-ului aduce un design reînnoit al interfeței de utilizare, cu Paleta de culori; mod întunecat mai bun; widget-uri reamenajate; interfață de utilizare mai bună pentru selectorul de widget-uri; și mai multe widget-uri pentru ecranul de blocare. De asemenea, oferă versiuni îmbunătățite ale tuturor aplicațiilor stoc, inclusiv Bixby; Bixby Routines; Samsung Calendar; Samsung Gallery; Samsung Internet; Samsung Keyboard; și Samsung MyFiles.

Meniul de partajare este acum mai ușor de utilizat și poate fi personalizat. De asemenea, oferă sugestii de editare pentru imagini și videoclipuri care nu sunt focalizate sau care trebuie corectate. Browserul Samsung Internet primește sugestii de căutare, o opțiune pentru a porni în modul secret și un widget pentru a căuta lucruri de pe ecranul de pornire. Secțiunea Device Care are un nou design și instrumente de verificare a diagnosticului.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Un browser web este un software de aplicație pentru accesarea World Wide Web sau a unui site web local. Istoria browserelor web începe în 1991, când o varietate de tehnologii i-au permis lui Tim Berners-Lee să pună fundația primului browser web.[/vc_message]

Interfața de utilizare a aplicației pentru cameră primește un mod Single Take mai lung. De asemenea, începe înregistrarea videoclipurilor imediat ce degetul atinge butonul declanșator. Aplicația Galerie oferă povești îmbunătățite, gestionare mai ușoară a albumelor, remasterizare a imaginilor și opțiunea de a elimina locația și alte date în timp ce partajați fotografii.

Editorul de imagini și videoclipuri încorporat permite adăugarea de emoji și autocolante la imagini și videoclipuri. Poate face colaje video cu un set de imagini și poate evidenția înregistrări din amintirile tale. Când editați imagini și videoclipuri, puteți oricând să reveniți la acele editări pentru a găsi fișierul original. De asemenea, vă permite să copiați fețe și obiecte dintr-o fotografie și să le lipiți pe alte fotografii.

Emoji AR și Samsung Calendar îmbunătățite

Emoji-urile AR beneficiază de mai multe opțiuni de personalizare, autocolante pentru față și opțiunea de a vă face să danseze avatarul AR. Aplicația Samsung Calendar obține intrări mai rapide, un widget nou, căutare mai rapidă și o selecție mai ușoară a orei și datei. Rutinele Bixby și Bixby au mai multe funcții și mai multe condiții. Tableta primește, de asemenea, panouri de margine îmbunătățite și modul Picture-in-Picture.

Există informații mai bune despre modul de încărcare, căutare mai bună și mai rapidă în Setări și în toate aplicațiile stoc și o mulțime de funcții noi de accesibilitate. Confidențialitatea și securitatea au fost îmbunătățite prin comutatoarele de setare rapide dedicate pentru a activa/dezactiva accesul la cameră și la microfon în sistem. Există un tablou de bord de confidențialitate și indicatori de confidențialitate pentru utilizarea activă a camerei și a microfonului.

Dacă sunteți un utilizator al tabletei Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) 4G în Europa, puteți descărca și instala actualizarea Android 12 mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.