Galaxy Tab A7 (2020) și Galaxy Fit 2 au fost lansate de Samsung

641
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung a prezentat cele două dispozitive la evenimentul său „Life Unstoppable”, unde a anunțat și noul smartphone Galaxy A42 5G. Samsung Galaxy Tab A7 are un ecran de 10,4 inch cu margini simetrice și difuzoare Quad Dolby Atmos. Brățara de fitness Samsung Galaxy Fit 2 prezintă o construcție subțire și este foarte ușoară. Prețurile și disponibilitatea acestor produse nu sunt încă dezvăluite.

Brățara de fitness Galaxy Fit 2 și tableta Galaxy Tab A7 (2020) sunt dispozitive de ultimă generație lansate de Samsung. După ce au apărut în mai multe zvonuri de ceva timp, Samsung a lansat în cele din urmă dispozitivele de la evenimentul său virtual „Life Unstoppable”. La acest eveniment a fost anunțat și Samsung Galaxy A42 5G.

Bateria pe Samsung Galaxy Fit 2 durează 15 zile!

Samsung Galaxy Fit 2 este cea mai nouă brățară de fitness de la Samsung cu funcții avansate de urmărire, design subțire și o durată de viață a bateriei de lungă durată. Samsung Galaxy Tab A7 (2020), pe de altă parte, este cea mai recentă tabletă mid-range din seria Tab A a companiei. Tableta prezintă un finisaj metalic „premium”, un ecran de 10,4 inch cu rame subțiri, difuzoare Quad Dolby Atmos și o baterie de lungă durată.

Samsung Galaxy Fit 2 este succesorul trackerului original Galaxy Fit care a fost anunțat anul trecut. Cel mai recent tracker de fitness este conceput pentru a detecta și urmări automat până la cinci tipuri diferite de activitate, oferind informații despre fitness, cum ar fi caloriile arse, ritmul cardiac, distanța și multe altele. Ceasul de fitness are și un monitor încorporat pentru a urmări tipul de somn și pentru a oferi analize zilnice și un grafic al somnului.

Somnul este esențial vieții. Funcțiile somnului sunt doar parțial înțelese. Oamenii trebuie să doarmă pentru a supraviețui, dar motivul exact este încă necunoscut. Recordul mondial de stat treaz a fost stabilit în 2007 de britanicul Tony Wright. Nu a dormit 266 de ore.

Samsung Galaxy  Fit 2 vine cu un design groove despre care se spune că ajută la reducerea transpirației mâinii. Are un afișaj de sticlă 3D care vine cu peste 70 de opțiuni de fețe de ceas diferite pentru a se potrivi tuturor stilurilor. Samsung susține că banda de fitness poate dura până la 15 zile, cu o singură încărcare! Durata de viață se poate prelungi până la 21 de zile în funcție de setări și condiții.

Tab A7 cu Samsung Kids și mult conținut educativ

Samsung Galaxy Tab A7 are un ecran de 10,4 inch și un raport ecran-corp de 80%, conform 91Mobiles. Tableta are o aplicație Samsung Kids care oferă o varietate de conținut educativ și distractiv. Compania nu făcut publice încă specificațiile complete ale tabletei Galaxy Tab A. Zvonurile sugerează că este alimentată de procesorul Qualcomm Snapdragon 662 asociat cu GPU-ul Adreno 610. Tableta ar putea veni cu 3 GB RAM și 32 GB / 64 GB stocare. Are o baterie de 7.040 mAh. Pe partea de software Galaxy Tab A7 are Android 10 și interfața Samsung One UI 2.