Galaxy Tab A7 Lite primește actualizarea la Android 14

215
Android 14 Update for Galaxy Tab A7 Lite
Sursa foto: via gizmochina.com

Samsung continuă să-și extindă portofoliul de produse, ieri a lansat seria emblematică Galaxy S24. În același timp, Samsung nu uită nici de celelalte telefoane și tablete din enorma sa galaxie aflate pe piață. Acum, Samsung a lansat actualizarea la Android 14 și interfața One UI 6.0 pentru tableta Galaxy Tab A7 Lite.

Este impresionant să vedem că Samsung actualizează o tabletă entry-level veche de trei ani la cea mai recentă versiune de Android. Samsung a lansat Galaxy Tab A7 Lite în 2021 cu Android 11 preinstalat. Ulterior, dispozitivul a mai primit două actualizări majore la Android 12 și Android 13. Acum tableta a început să primească ultima sa actualizare majoră la Android 14 și One UI 6.0. Cu toate acestea, va fi în continuare eligibilă pentru a primi mai multe actualizări de securitate în viitor.

Samsung a lansat actualizarea Android 14 pentru Galaxy Tab A7 Lite. Disponibilă în prezent numai în Coreea de Sud, actualizarea vine cu versiunea de firmware T225NKOU6DWL9. Noul software are o dimensiune de descărcare de peste 1,5 GB. Potrivit GizmoChina, se așteaptă ca compania să lanseze această actualizare pentru utilizatorii și din alte regiuni în perioada următoare.

Galaxy Tab A7 Lite este o tabletă bună, dar cel mai important, prietenoasă cu bugetul. În timp ce producătorii de smartphone-uri și tablete depun eforturi pentru a-și îmbunătăți modurile de actualizare, dispozitivele entry-level sunt adesea trecute cu ușurință cu vederea. Mai mult, faptul că Galaxy Tab A7 Lite, lansată la începutul anului 2021, primește o actualizare la Android 14 trei ani mai târziu nu este foarte comun. Această situație indică faptul că actualizările de Android Samsung sunt foarte bine pise la punct.

Quick Panel sau Panou Rapid. Puteți deschide Quick Panel glisând de sus în jos pe ecranul de pornire al dispozitivului Galaxy. De aici poți controla funcțiile de bază, cum ar fi Wi-Fi, Bluetooth, sunetul, modul avion, lanterna și multe altele.

Samsung One UI 6.0, vine cu o mulțime de modificări noi pentru dispozitive. Acestea vor îmbunătăți performanța dispozitivului și experiența utilizatorului prin dezvoltarea mai multor funcții interne. Amintim aici aplicațiile Galerie, Quick Panel, Samsung Internet, Samsung Health si multe altele. One UI 6.0 va oferi o funcționare mai intuitivă a dispozitivelor, așa că dacă doriți și să obțineți toate aceste funcții, atunci puteți verifica dacă există actualizarea pe dispozitivul dvs.

După actualizare, utilizatorii se pot aștepta la noi funcții și modificări de design pentru toate aplicațiile încorporate. One UI 6 UI are, de asemenea, noi categorii pentru aplicația Memento și un nou aspect pentru ecranul de pornire. De asemenea, sunt noutăți în Photo Editor, Baterie și Tastatură.