Galaxy Tab A7 Lite aproape de lansare, are pagini de asistență live

572
Galaxy Tab A7 Lite aproape de lansare are pagini de asistenta live
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite pare să se apropie tot mai mult. Au început să apară deja pagini de asistență live pe site-urile oficiale al companiei Samsung din mai multe țări. Până în prezent știm mai multe informații despre viitoarea tabletă Samsung Galaxy Tab A7 Lite, dar nu tot. Dispozitivul a fost văzut pe numeroase site-uri de certificare în ultima perioadă.

Imaginea de mai sus, este o captură după pagina oficială de asistență Samsung Rusia pentru Tab A7 Lite. Tableta este listată cu numărul de model SM-T225. În plus, tableta are pagini de asistență live pe mai multe site-uri web ale companiei. Are pagini în Belgia, Norvegia, Germania, Suedia, Olanda, Danemarca, Caraibe, Portugalia, Liechtenstein, Spania – pentru a numi doar câteva.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite cu procesor MediaTek Helio P22

Toate acestea, prin urmare, indică o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite pe piața globală. Din păcate, pagina de asistență nu ne spune nimic despre specificațiile și / sau caracteristicile dispozitivului. Acestea fiind spuse, am publicat deja anterior mai multe informații despre viitoarea tabletă Lite Samsung.

Știm că Tab A7 Lite va fi alimentată de un procesor octa-core MediaTek Helio P22. Nu este un procesor prea performant. Tableta va fi disponibilă într-o singură variantă de 3GB RAM. Nu există niciun cuvânt despre capacitatea de stocare a dispozitivului. Dar cum tableta mamă Samsung Galaxy Tab A7 are 32/64GB stocare, ne așteptăm la aceleași valori. Tableta a fost, de asemenea, reperată pe site-ul web al bazei de date Geekbench. Aici a reușit 840 puncte în testul cu un singur nucleu și 3.838 în testul cu mai multe nuclee.

Lite este un cuvânt care înseamnă un produs mai puțin avansat, mai simplu decât versiunea originală. Eticheta Lite se pune unui produs mai slab în calorii (specificații) sau ca structură decât produsul original utilizat pe scară largă.

Sunt informații despre un ecran cu diagonala de 8,4 inch (21,34 centimetri), dar și de 8,7 inch (22,1 cm). Nu este sigur momentan ce diagonală de ecran va avea noua tabletă, conform MySmartPrice. Tab A7 Lite va porni pe cel mai recent sistem de operare Android 11 din cutie. Tableta va avea o baterie de 5.100mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 15W printr-un port de încărcare USB Tip-C.

Din informațiile actuale se pare Samsung Galaxy Tab A7 Lite va fi o tabletă cu preț sub 200 de euro în Europa.