Galaxy Tab A 8.0 (2018) și Galaxy Tab A7 primesc patch-ul de securitate

341
Galaxy Tab A 2018 si Galaxy Tab A7 primesc patch de securitate din august
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat deja actualizarea de securitate din august 2021 pentru tabletele Galaxy Tab S5e și Galaxy Tab S6. Acum această actualizare ajunge pe alte două tablete ale companiei: Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2018) și Samsung Galaxy Tab A7. Galaxy Tab A 8.0 (2018) primește noua actualizare în SUA, în timp ce Galaxy Tab A7 primește actualizarea în diferite țări europene.

Pentru Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2018) noua actualizare de securitate poartă poartă versiunea firmware T387TUVS2CUH1. În acest moment este disponibilă doar în Statele Unite și a debutat la operatorul de telefonie mobilă T-Mobile. În mod sigur actualizarea se va extinde în perioada următoare la nivel global, potrivit SamMobile. Actualizarea aduce doar patch-ul de securitate din 1 august, fără alte bunătăți pentru utilizatori.

Actualizarea pentru Galaxy Tab A7 disponibilă și în România

Modelul LTE a Tab A7 (SM-T505) primește actualizare cu versiunea de firmware T505XXU3BUH3. România este printre țările care primesc noul actualizare de securitate pentru Samsung Galaxy Tab A7. Tab A7 a fost lansată în septembrie 2020 și are un ecran cu diagonala de 10,4 inch (26,42 centimetri). Este o tabletă entry-level și are procesorul Snapdragon 662, 3 / 4GB de RAM și 32 / 64GB stocare. A fost lansată cu Android 10 la bord. Tableta este disponibilă în variante LTE și Wi-Fi.

Actualizarea la Samsung Galaxy Tab A7, alături de România, este disponibilă în Europa și în Austria, Țările baltice și Franța. Actualizarea a fost lansată și în Republica Cehă, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Olanda, Țările nordice, Polonia, Portugalia, Slovacia, Sud-estul Europei, Spania, Elveţia și Regatul Unit.

Sud-estul Europei include următoarele țări: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cipru, Croația, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia și Turcia (partea europeană, doar 5% din teritoriu).

Samsung a menționat anterior că ultimul său patch de securitate remediază 40 de erori și vulnerabilități. Acestea sunt legate de confidențialitatea utilizatorului și securitatea datelor. Tabletele ar putea primi și remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului cu noile actualizări de software. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Tab A7 și Tab A 10.1!

Dacă sunteți un utilizator Galaxy Tab A (2018) în SUA (T-Mobile) sau un utilizator Galaxy Tab A7 LTE pe piețele europene menționate mai sus, puteți descărca cea mai recentă actualizare software navigând la Setări » Actualizare software și apăsați pe Descărcați și instalați.